Kismamák, hogy tetszik nektek ez a babakocsi? Mi a véleményetek?
2013. márc. 17. 12:38
2/11 anonim válasza:
a kerekeket hogy lehet fékezni?külön..? és a pelenkázótáskát hogy akasztod fel, hogy ne csússzon le?
4/11 A kérdező kommentje:
Linkeltem be videót róla!
2013. márc. 17. 12:55
5/11 anonim válasza:
köszi, megnéztem :)
jónak tűnik :)
6/11 anonim válasza:
Szerintem egy szuper városi kocsi. habár még földúton is elmegy de nem igazán túra kocsi. de városba, autóból-ki-be. buszozni szuper.
hauck meg jó márka is.
7/11 anonim válasza:
Szep. Egyelore ennyit ertek hozza. :-)
8/11 anonim válasza:
attol függ hol fogod használni?városban lehet jo de ha faluban laksz vagy rosszabb utakon fogod használni egy átok lesz,nekem nem tetszenek a kerekei amugy szép kocsi
9/11 anonim válasza:
Én városba se venném... nem jók a kerekei, nekem nem tetszik!
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
Városban lakunk, túrákat pedig nem tervezek!:)
Nem szeretem az olyan babakocsikat amiknek batár nagy kerekei vannak, itt a szomszédban van olyan, képtelenség tolni, fordulni vele, rettentő rossz!
Ezzel meg leszek elégedve, úgy döntöttem holnap meg is vásárolom!
2013. márc. 17. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!