Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tetszik nektek ez a...

Hogy tetszik nektek ez a babakocsi? (kép)

Figyelt kérdés

3 funkciós, végre találtunk Retro babakocsit, ami modern is:-)

Nekem álom babakocsi:))

[link]

2013. jún. 28. 17:29
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, nekem nem nagyon tetszenek.

Az első azért mert olyan a kereke mint egy bevásárlókocsinak.

A második, meg nagyon kommersz.:(

De, hát azért van ennyi babakocsi, hogy válogassunk!:-)

2013. jún. 28. 17:58
 12/39 A kérdező kommentje:

Látszik, valóban "fura" ízlésünk van ezek szerint:))

Hát, nem vagyunk hétköznapiak:))

2013. jún. 28. 17:59
 13/39 anonim ***** válasza:
2013. jún. 28. 18:08
 14/39 A kérdező kommentje:

:DDDDDD

Az igen utolsó!:)))

2013. jún. 28. 18:09
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Na ez az utolsó tényleg retro :) el tudok benne képzelni egy kis Addams familys gyereket!
2013. jún. 28. 18:10
 16/39 A kérdező kommentje:
:D tényleg, adams family:D azért egy ilyen babakocsiba kivinni a babát poénból:D azért az arcokat meglesném:D
2013. jún. 28. 18:15
 17/39 A kérdező kommentje:
2013. jún. 28. 18:16
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nekem pont ilyen babakocsim volt,csak világoskék az egész(lány létemre)!:))) A mózes része még meg is van,a kerekei meg a váza már nincs.
2013. jún. 28. 18:28
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az nem tetszik, hogy a modern és a klasszikus keveredik. Ha klasszikus, akkor színben és mintában is jó, ha harmonizál. Legalábbis én azt szeretem.

Nekem nagy vágyam volt egy Maxi Cosi Mura, 3 kerekű. De miután anyósom 3 hétig rágta a fülem, hogy fogadjunk el egy babakocsit, amit sógornőmék ajánlottak fel, így marad az. Nem csúnya, új babakocsi, csak én mindig 3 kerekűt szerettem volna. :(

2013. jún. 28. 18:39
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, a nagy fújható kerekek is csökkentik a rázkódást. Gondolom ringatható is, ami nagy előny. Alul lehet pakolni, nekem a színe is tetszik. De a bolygós kerék nagy találmány, így most lehet, hogy nem hiszed, de sokunknak létkérdés. Kanyarban nagyon nehéz az ilyennel, főleg, ha az egyik kezed foglalt (ha lesz még egy gyerkőc, és esetleg kisebb korkülönbséggel. Azt nem tudom, hogy ezeket össze lehet-e csukni. Egyedül ezek miatt nem venném meg. Lehet, hogy most beleszeretős, de azért gondold át.
2013. jún. 28. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!