Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tetszik nektek ez a...

Hogy tetszik nektek ez a babakocsi? (kép)

Figyelt kérdés

3 funkciós, végre találtunk Retro babakocsit, ami modern is:-)

Nekem álom babakocsi:))

[link]

2013. jún. 28. 17:29
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Egynek jó. De ez mellé biztosan fogsz venni egy másikat, ami rohangàlós lesz. Ezzel nem tudsz egy közértbe, vagy egy gyógyszettárba se bemenni, akkora. Mutatósnak mutatós. Biztos sokan megcsodálják majd.
2013. jún. 28. 18:51
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon szép, de én akkor sem vettem volna meg, ha 5000 forint lenne, mert nálunk alap volt, hogy bolygósítható kerekei legyenek.
2013. jún. 28. 19:09
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 19-es!Soha ne sajnáld a 3 kerekű kocsit!Mikor a 2. fiam született,nagyon fájt a szívem az ABC Desing 3 Tec babakocsiért,de nekünk túl sokba került.Aztán a harmadik fiamnál találtam egy használtat.Kifogástalan,gyönyörű,karcmentes,szinte nem is használták.Világoskék és bézs színű.Rögtön beleszerettem.Nekem is döntő volt a három kerék.Hét hónapos a kisfiam,ne tudd meg hányszor szidtam azóta a gyártót,meg a három kerék kitalálóját...Ha kicsit is megbillen,felborul.Mivel nem oszlik el a súly,mint négy keréknél.Ha megakad az első kerék rosszabb úton,megint csak borul.Tehát nehéz vele bánni.Még mindíg imádom,de jobb és biztonságosabb a négy kerék...Ilyenkor mit sem ér a desing...Férjem is mikor nem bír vele,sokszor elmondja,hogyb ezért akartam minden áron három kerekűt:)))Inkább gondold át a hátrányait és ne sajnáld nagyon:)
2013. jún. 28. 19:19
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem bánod, hogy ilyen a kereke, mert nem tudod, hogy mennyire rossz lesz tolni. Úgy tudsz majd csak normálisan kanyarodni, ha rátehénkedsz a tolókarjára, és ezáltal megemelkedik az első két kerék. Minél nagyobb és nehezebb a kerék, minél súlyosabb a baba, annál nagyobb erővel kell nyomni. Útpadkázni macerás, boltozni szinte lehetetlen vele. Ettől függetlenül nem csúnya, de rendkívül praktikátlan.
2013. jún. 28. 19:27
 25/39 A kérdező kommentje:

Nekem mo djuk kényelmes volt, mikor a barátnőm nasonló jellegű kocsiját toltam, nem volt benne semmi pláne. Aztán lehet mert csak 30percet toltam:D

Tulajdonképpen, hogy boltban miért. Em praktikus...azt nem tudom.

Szerimtem, ugyanakkora mi t egy normál babakocsi, kivéve a magassága.

A kerekek lehet, jobb lenne ha bolygós lenne...no de mimdegy..max. Ha nagyobb lesz veszünk egy kisebbet:-) jövő nyárig jó lesz az tuti, majd jövőre szeptember októberben veszünk másikat:)

2013. jún. 28. 19:34
 26/39 anonim ***** válasza:
Azért nem praktikus, mert egy csomó boltba egyszerűen nem lehet beférni nagy kocsival. Ha az ajtón beférsz, akkor sem mindegy, hogy bent milyen az elrendezés, mert szűkös helyen nem nagyon lehet vele ralizni:) Főleg, hogy ha nem bolygós. Én ezért utáltam a nagy babakocsival közlekedni, pedig az még bolygós kerekű is volt... Sima sétára viszont tökéletes :)
2013. jún. 28. 20:41
 27/39 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon-nagyon tetszik. :)
2013. jún. 28. 21:35
 28/39 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszik,gyönyörű kocsi!Na de istenem bocsáss meg(de tènyleg bocsánat!!!!) de az a fekete nagykerekü az olyan mint egy koporsò!!!Azt mèg látni se bírnám.
2013. jún. 28. 22:14
 29/39 A kérdező kommentje:
:D drakula babájának kocsija:D
2013. jún. 28. 22:27
 30/39 anonim ***** válasza:

Most miért pontoztatok le? Csak megkérdeztem, hogy ez az a nagyon drága kocsi, amire gondoltam. De kikutattam, az is hasonló, itt a kép:

[link]

Egyébként én is szeretem a különleges dolgokat. Kedves kérdező, az egyébként milyen márkájú kocsi amit vettél? Én is szeretnék utánanézni.

2013. jún. 29. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!