Lehet baja a babának? Nem akartunk még gyereket, de ha már így alakult örülünk neki.
Istenem...ajánlom a google-t,olvasgass egy picit a terhességről!!!
Semmi baja nem lesz a babának!
Semmi, de semmi baja nem lett a babádnak, nyugodj meg, és örüljetek neki!
Boldog babavárást!
30+5 hkm
Erre csak annyit írnék, hogy pont szilveszterkor már kismama voltam, ekkor még nem tudtam róla:-)
Szerinted szilveszterkor mennyire kíméltem magam???:))
Semennyire.
Semmi tünet nem volt, hogy terhes lennék! Ettől semmi baja nem lesz, kora terhesség nagyon!
Nyugi, én pont úgy jártam, mint az előttem lévő!
Elég rossz évet zártam, jött a szilveszter, és megmondom őszintén ittam... sokat ittam... nagyon sokat.... Majd következő hétre meg is fáztam és telenyomtam magam antibiotikummal, acc-vel, stb... Majd rá egy hétre közölte a dokim, kb. jan 14. körül, hogy gratulál az akkor 8 hetes terhességhez. Meglepetés baba volt, nem vártuk, de nagyon megörültem Neki.
Most bent alszik a szobában makk egészségesen :)
Én pont a beágyazódás körül jártam így.
Most május 3-án ballagtam el 12.ből,az osztályból az összes barátom és a rokonok is itt voltak,jókora buli volt.18 éves fejjel ugye én sem vetettem meg a piát,ésszel,de ittam pont annyit,hogy elég jól érezzem magam.
Május 14-én lett pozi a teszt.Azóta 2szer voltam dokinál,szépen nő a baba,jövőhéten már 12 hetes.Mondjuk annyi,hogy akkor még nem volt kialakulva a köldökzsinór.Én is féltem,aztán utána néztem a dolognak.Azóta odafigyelek magamra,a cigit is letettem és a vőlegényemmel na meg a családdal együtt nagyon várjuk a drágaságunkat.
Azóta már sikeresen leérettségiztem,most már minden erőmmel tudok a babámra koncentrálni.
Te se aggódj :) Boldog babavárást és minden jót az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!