Felelőtlenség lenne egy 20 éves nőnek és egy 23 éves férfinak gyereket vállalnia csak a koruk miatt?
3 éve vagyunk egy pár, külön élünk (örökölt ház, amit felújítgattunk), saját keresetünk van, magunkat látjuk el (mindketten elég spórolósak vagyunk, így a fizetésünk nagyrészét félre tudjuk tenni), van saját autónk, férjemnek nagyon jó munkahelye, valamint én is dolgozok 2 éve, mellette főiskolára járok.
A kérdésem az lenne, hogy felelőtlenek lennénk-e ha babát vállalnánk?
Persze nem az itt kapott válaszok fogják nekünk ezt meghatározni, csupán érdekel ki mit gondol!
Dehogy lennétek felelőtlenek! Valaki 30 felett sem érett a gyerekre, valaki 18 évesen is jó szülő, a kor nem számít, csak hogy mit éreztek!
A férjem 24 éves, én 21. Albérletben élünk (bár van örökölt lakás, de abba nem akarunk költözni, éppen most alakítunk ki benne vállalkozást), egyetemre járunk, mellette ellátjuk magunkat, és próbálkozunk a babával. Sajnos hormonális gond miatt valószínűleg még el kell telnie egy kis időnek, míg végre jönni fog, de mi nagyon várjuk! Barátnőm áprilisban szült, mindketten 21 évesek, és nagyon jó szülők :) Szóval a korotok ne tartson vissza!
Én 23 vagyok,5 hónapos a lányom! Kötve hiszem hogy van olyan anyuka aki nálam jobban rajong a gyerekéért...
Anyagi szempontból akkor nálatok sem lehet baj,a 3 év is elég jó,ha meg szeretitek egymást akkor nincs itt semmi kérdés...
DE ehhez az kell,hogy mindketten akarjátok!!!!!
Ha csak egyikőtökben ott van az h még várni kellene,akkor inkább még várjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!