Hány éves korig nem felelőtlenség a gyermekvállalás?
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 22:06
1/15 anonim válasza:
Szerintem nő és férfi esetében is olyan 38-40
2/15 anonim válasza:
Ez nehéz kérdés. Az attól is függ, mik a körülmények. Miért vállal valaki későn gyermeket. Szerintem a 40-es évek eleje belefér. De ezt mindenkinek magának kell érezni, illetve nyilván a korral nő a különböző kockázat.
3/15 anonim válasza:
Én nők esetén 40éves korig tartom elfogadhatónak,férfiaknál még az 50 vagy több is belefér!
A gond ezzel az hogy a férfiak(sajnos)átlagosan hamarabb meghalnak,így nagyobb az esélye hogy egy 50-es férfi nem fogja látni felnőni a gyerekét mint annak hogy egy 50-es nő!
4/15 anonim válasza:
Én, ha "véletlenül" teherbe esnék, 40 éves koromig megtartanám. (39 vagyok). DE: ismerősi körben két nő is szült 50 fölött és mindketten tevékeny, egészséges 75 év körüli nők, a lányaikat fölnevelték, mindketten kirepültek már. Nekik sikerült. Szerencséjük volt.
5/15 A kérdező kommentje:
Hú.. utolsó válaszoló, ez nem semmi! Én 36 vagyok, decemberben volt egy missed ab-om, most újra próbálkozunk. Sajnos már én sem leszek fiatalabb :-(
2013. márc. 19. 22:35
6/15 anonim válasza:
Én max 35 éves koromig le akarom zárni a babázást.
Nálam a 40 a nagyon max.....
7/15 anonim válasza:
36, az még teljesen jó. Az az egy baj van a korral, hogy szervezetünk öregszik, sajnos, és egyre bizonytalanabb a teherbe esés, meg sajnos a baba egészségi állapota is csökkenő tendenciát mutat. Persze nem törvényszerű, de sajnos tény, hogy a kockázat mindig magasabb a kor előrehaladtával.
8/15 anonim válasza:
Utolsó egyáltalán nem igaz már amit írsz. Down kór ma már fiatal anyák között ma már gyakoribb, mert az idősebbeket jobban szűrik.
9/15 anonim válasza:
43 évesen szültem az első babát. Nem így terveztem. Gyönyörű, egészséges, okos. Könnyű terhességem volt, teljesen panaszmentes. 3 éves a kislányom. Ha jönnne a kistesó természetesen örülnénk neki. 2,5 évig védekeztünk...
10/15 anonim válasza:
Nálam 35 a max afölött már felelőtlenség, én magam 30 felett nem vállalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!