Gyermekvállalás előtti bizonytalanság. Másnál is volt ilyen? El fog múlni?
Szerintem akinek ez nem fordul meg a fejében vagy egy picit nem bizonytalanodik el, az hazudik...:)
Mind a két gyermekem előtt megfordult a fejemben, hogy biztos vagyok e a dologban.
A terhesség alatt is volt egyszer-kétszer. Amikor már megszületik, akkor viszont beteljesedik, hogy nagyon is jól döntöttem. Annak aki húzza a gyerekvállalást csak azt tudom mondani, hogy minden nappal veszít a boldogságból. Ennél több értelme nem lehetne az életnek, mint a gyereknevelés. Minden eltörpül mellette. Persze van sok nehézség, de ezeket mindet sikeresen át tudod lépni. Mindig sikerek érnek, még ha sok is a kudarc előtte. ( egyedül alszik, egyedül eszik, beszél, stb.) Régen a férjemnek és a munkámnak éltem. A munkám nagyon szerettem. Igen, felfordul az ember élete és nagyon sok lemondással jár a gyerek. Csak arról megfeledkezünk, hogy a gyerek csalja az arcunkra a mosolyt, a szívünkbe a végtelen és megingathatatlan szeretetet, amit máshonnan az életben nem kapnánk meg és nem éreznénk...
Szerintem meg nem vagyunk egyformák, én pl. mindenen izgulok, nemcsak a gyerekvállaláson. Más meg szinte semmin.
Nagy önbizalommal elkezdtük a próbálkozást, aztán a + tesztnél jött a para :)
Azóta már 2 gyerekes anya vagyok, de előfordul, hogy vagyok bizonytalan a neveléssel kapcsolatban is. Vagy más kérdésekben. Én se hinném, hogy mindenki mindent tud, és semmi nem aggasztja, ez sci-fi lenne :)
Sziasztok! Harmadik válaszoló voltam.
Azóta az én babám már 7 hetes. És egy tünemény! A világ minden kincséért vissza nem csinálnám. Soha nem bánom meg, hogy szültem. 3 évet vártunk rá és pont olyan hálás érte. Nagyon jó baba, szinte csak szórakozom vele. Eszik , alszik meg már gőgicsél. Nagyon cuki. Szépen gyarapszik már majdnem 6 kiló. Egyébként is 4,1 kg-al született. Nagyon jó anyának lenni. Minden nőnek ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!