18 hetes uh-n lányt mondtak, másban is volt bizonytalanság?
Van egy 22 hónapos kisfiam, őt a 18 héten egyértelműen fiúnak mondták. Most 18 hetes vagyok és 2d uh-on voltunk, a képernyő alján a popója látszott és a lábai "V" alakban felfelé, tehát széjjel voltak a lábai, mintha egy üvegasztalon ülne és alulról látnánk. Szóval az ég világon semmi nem volt a lába között, nagyon megörültünk, hogy fiú után kislány.
Most viszont olvasgattam és azt írják hogy a szemérem ajkaknak is kell látszódnia, nekünk viszont semmi, és a doki egyértelműen mondta a lányt. De hát igen ha láttuk az orrcsontját akkor ha fiú lenne, széttett lábakkal azt is kellett volna látni, nem? Akkor szerintetek hihetünk neki?
Azt, hogy te nem láttad a szeméremajkait, az nem jelent semmit.
Nekem azt mondta a doki, hogy egészséges kislány. Ott volt apa is, aki kisfiút remélt, de mondta a doki, hogy ne is reménykedjen. Szóval nekünk minden kétséget kizáróan lányt mondott.
Az is lett.
Nem.
A szongráfus azt mondta, hogy lány, az is lett.
Nekünk 19 hetesen 2d-n mondták 2 mp után, hogy kislány. Mi a férjemmel semmit nem láttunk. Most 31 hetesek vagyunk és azóta már volt több uh is, 4d is és egyértelmű már számunkra is, hogy kislány:)
Úgyhogy Ti is vegyétek nyugodtan tutira, ha a doki azt mondta, akkor az is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!