Hány éves korig nem felelőtlenség a gyermekvállalás?
Ez érdekes, én korábban még úgy voltam vele hogy max.36-38 éves korig (nő esetében) aztán jópár ismerősöm szült 40-41-42 évesen és fittek fiatalosak teherbírók eü állapotuk is teljesen jó, simán letagadhatnának 5-6 évet. Úgyhogy ezek után nem tudom...
Én 34 vagyok most várom a 4. babát de ő már biztosan az utolsó lesz, többet nem mernék a korom miatt sem (nálunk sajnos a családban a nők max. 60 évig éltek/élnek) meg figyelemben, energiában is 4 et érzek maximumnak.
Nálam 35.
Én nem is az egészségi állapotért mondom, mert azt már előttem kifejtették páran, hogy jóval kockázatosabb idős korban, hanem érzelmi oldalról.
Csodálatos dolog, ha valakinek fiatalok a szülei.
Anya 22 évesen szült engem és nagyon jó, hogy fiatal anyukám van. Mi a franc lenne velem, ha elveszíteném a szüleimet huszonévesen? Gyakorlatilag egy nincstelen ember lenne belőlem, érettségin túl nem jutnék, mert dolgozni kell, hogy ne haljak éhen.
Márpedig sajnos manapság elég alacsony az emberek átlag életkora.
Szóval én ezért nem vállalnám később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!