Kitől kapok kiskönyvet ha nincs védőnőm?
Második fiammal voltam terhes mikor úgy döntöttem elegem van a védőnőkből és lemondom ezt a szolgáltatást! Sokan nem is tudnak erről a lehetőségről, pedig a védőnő nem kötelező! Nekem 2,5 év alatt 4 volt, az elsőt költözés miatt veszítettem el, a második egy idős nő volt aki nem egyszer ittasan jött el hozzánk, őt kirúgták, harmadjára egy helyettesítőt kaptam aki az utcán még köszönni sem volt hajlandó, végül az utolsónak down kóros a fia, ezért engem folyton ezzel rémisztgetett, a létező összes vizsgálatot el akarta rajtam végeztetni, ráadásul kéthetente "beugrott" és elkávézgatott nálunk egy fél délutánt...
Neki szóltam, hogy ezt nem szeretném a jövőben, alá kellett írnom egy papírt, azóta nem is láttam, ennek kb 2 éve... Most ismét babát várok akkor kitől kapok kiskönyvet? A védőnői szolgáltatást továbbra sem szeretném...
hát te jól kifogtad
szerintem is a védőnőn keresztül működik a rendszer, nincs más út, max utána megint nyilatkozol hogy nem kéred a szolgáltatást
én megy úgy kifogtam hogy szerintem nekünk van a legjobb védőnénik a világon :) nagyon szeretjük :)
5-ös:
Súlyt otthon is lehet mérni, vérnyomást is, vizeletet nekem pl. sosem nézett a védőnő.
Nem mindenhol olyan alaposak, az enyémről is szívem szerint lemondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!