Mikor kaptátok meg a védőnőtól a kiskönyvet? Nekem azt mondta, ha majd lesznek leleteim akkor adja oda. A leleteim (véreredmény) viszont még a dokinál vannak.
Én a 10. héten kaptam meg, és csak az orvostól kellett egy papír, hogy bizonyított a terhesség. Akkor még vérvételen se voltam, csak a 11. hét körül.
26 hkm
Én a 11.héten kaptam meg. Azért a 6. hét az elég kérdőjeles.....
Persze nem lehetetlen...
Gratula
19+1hkm
Nekem is ezt mondták, ill " lepattintottak" 6. Héten kb. Még csak akkor tudod meg hogy várandós vagy.
Persze oké, én is kb 5 hetesen tudtam meg, 7 hetesen mentem dokihoz, ott volt szívhang és 12. Héten kiskönyv.
Elvégre tuti mindenhol másképp van, de én olyan korainak találom...
De az tuti, hogy jó érzés mikor már ott a kezedben a kiskönyv:)) bármelyik héten:P
Én az 5. hét végén tudtam meg, hogy baba van, 6. héten volt egy vizsgálat, nem volt még szívhang, a 7. héten még egy vizsgálat volt a kórházban, mert bevéreztem. Volt már szívhang, szerencsére a vérzés pedig a szokásos terhesség eleji dolog volt. A 8. héten voltam újra orvosnál rendelésen, ott kaptam meg a "beutalót" a védőnőhöz, aki a 9. hétre adott időpontot, és adta is rögtön a kiskönyvet.
Ekkor még csak ultrahangos vizsgálataim voltak, de a terhesség tényét nekem például ultrahanggal igazolták, semmi extra vér- vagy vizeletvizsgálat. Az első kötelező laborvizsgálat eredményei a 9. heti "találkozóra" már simán megvoltak, így volt már mit beírnia. (Meg egyébként is... )
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!