Mikor kaptátok meg a védőnőtól a kiskönyvet? Nekem azt mondta, ha majd lesznek leleteim akkor adja oda. A leleteim (véreredmény) viszont még a dokinál vannak.
Figyelt kérdés
semmilyen más leletem nincs, még a terhesség megállapításáról sem.2013. máj. 4. 17:19
11/15 anonim válasza:
Általában 10-12 hétre adják a kiskönyvet. 10. héttől számít az embrió magzatnak. Addig bármi történhet, a kismama elvetélhet konkrét, nyomós ok nélkül is (sok esetben az embrió nem életképes). Ezért van, hogy addig az orvos (néhányak szerinti megfogalmazással élve) "tojik a fejedre". Az orvosom családi barát, nekem konkrétan meg is mondta, hogy 6. -7. héten még ne éljem bele magam teljesen, majd a 10. hét után kezdjünk el örülni.
12/15 anonim válasza:
Teljesen így van nekünk az első babánk rögtön össze jött, aztán el is ment 5-6 hetesen. Nagyon megijedtem, de mondta a doki, hogy 10-12 hét előtt ez teljesen "normális", gyakori. Aztán most van egy 12 hetes pocaklakóm, kis könyvvel együtt.
13/15 anonim válasza:
12-es
11-es vagyok. Gratulálok! :)
Én már holnap megyek be a kórházba, császározni fognak. Nagyon izgulok.
Mindenkinek sok-sok egészséget, jó babavárást, és könnyű szülést kívánok!!!
14/15 A kérdező kommentje:
Nekem is csak uh-os viszgálataim voltak magánrendelésen, és ott nem adott semmit a doki.
2013. máj. 5. 18:53
15/15 anonim válasza:
Szólni kell a dokinak, hogy adjon papírt arról, hogy élő embrió van a méhedben. A védőnőhöz nem sétálhatsz be, hogy adjon csak úgy egy kis könyvet. Nekem csak a papírmunka volt 1 óra, mire magának felvezette, hogy babát várok, aztán be írta a kis könyvet. Szól gondolom nem akar fölöslegesen írogatni ha nem is vagy terhes vagy ha elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!