Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt aki már 9-10 hetesen se...

Volt aki már 9-10 hetesen se birt hason aludni?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mit éreztek?
2013. jún. 17. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Én olyan kriminális módon puffadtam az első hetekben, hogy azért nem tudtam hason aludni. Ez elmúlt a 13. héttől és most 18. héten azért nem tudok hason aludni, mert nyomja a méhem, kényelmetlen. A puffadásos időszakban csak annyira feszült úgy a hasam, hogy úgy éreztem felrobbanok. Pedig imádok hason aludni :)
2013. jún. 17. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Kb Én is olyan 8 hetes lehettem, amikor már nem bírtam hason aludni. Annyira kényelmetlen volt, meg megfájdult a poci, és így "át szoktam" az oldalt vagy hanyatt fekvésre. Mivel csak hason tudtam elaludni, így azóta sajnos elég rosszul alszom. Nem gondolnám, hogy ez már változna, úgyhogy beletörődöm, hogy ez végig ilyen lesz, de megéri! :)

13 hkm

2013. jún. 17. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Mintha ráfeküdtem volna a távirányitóra.
2013. jún. 19. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a 8. héttől nem tudtam hason aludni. Akkor még nem a hasam, hanem a mellem miatt. Kicsit megnőtt, és nagyon érzékeny volt.
2013. jún. 19. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Jelentkezem: én!

Nagyjából a 7.-8. hétig bírtam, de a puffadás miatt nem volt kényelmes. (Mintha egy gombóc lett volna a gyomromban.) Majd hirtelen megindult a pocim növekedése, a 12. hétre teljesen egyértelmű kismama pocakom volt, így addigra már azért nem. (Nem akartam szegénykét jól megnyomorgatni. Bár bevallom becsülettel, volt rá precedens, szégyen-gyalázat, hogy a huszonakárhányadik héten arra ébredtem, hogy a pici eszeveszettül rugdal. Én lelkesen félig hason szunyókáltam, a pléd a hasam alá gyűrve, szegénykém meg jól összenyomva. Jogosan tiltakozott.) Most a 31. héten legfeljebb álmaimban alszom hason, de ott aztán nagyon. :) Mondtam is a páromnak, hogy szülés után az lesz az első, hogy bepróbálkozom a hason alvással, mondjon bárki bármit. Ahogy lehet majd fürödni, kiegészítem egy régóta hiányzó forró, habos fürdővel. :)

2013. jún. 19. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne fürdeni???!Végig forró habos fürdőim vannak/voltak....most a medencében fekszek egész nap.:)
2013. jún. 19. 23:40
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
Hát kedves utolsó, nem nagyon javasolt a meleg ülőfürdő terhesen, sem a melegvízes gyógyfürdő, ugyanis vérbőséget okoz és az koraszüléshez vezethet. Én is imádok fürödni, de a terhességem alatt hanyagolom a fürdést!
2013. jún. 20. 09:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Az első három hónapban igen,de utána már nem kell annyira parázni...nyilván nem 40 fokos Széchényi fürdőre gondoltam,de én mindennap fürdök,az elejétől kezdve.
2013. jún. 20. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!