Ti hogy viselitek, hogy már szinte egyáltalán nem tudtok aludni? Már ha van még így vki 33 hetesen.
Ama ejszakam viszonylag jo volt, egyebkent egy hetee elviselhetetlen a dolog, nagyon faj a medencem :( elso terhessegnel nekem csak a veen volt ilyen huzos.. Ugyhogy remenykedsm benne lesz meg jobb a vegeig.
33khm
én júliusban szültem, detto ugyanez csak még dőltek sorra a melegrekordok. rémes volt. és most itt jöhetne a maszlag, hogy de megérte, mert a kis bélukám itt szuszog a szobában stb de nem. Nem érte meg, rémes volt és napközben, mint az őszi légy, végül egy hónappal hamarabb abbahagytam a munkát, mint ahogy akartam, mert ültem csak bent mint egy zombi :)
ami segített: szoptatós párna (van ikres is) és azzal alátámasztva egész más volt mint sima párnákkal.
melegvízes lábáztatás este, ezt egy thai masszőr javasolta, hogy elnyom (illóolaj nélkül vagy csak egy csepp levendula), letöltöttem netről fehér zaj-t (később a hasfájós babának is jó) és ezt mp3 fülemben éjjel, lefekvés előtt rejtvény jól elnyomott még. ja és csak akkor faküdtem le, ha már úgy tényleg igazán leragadt a szemem.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem még rosszabb lett. Fogalmam sincs, hogy jutottam el ideáig, most 36 hetes vagyok, de már teljesen kész vagyok.
A férjem telefonjára töltöttem le játékokat, azt játszom hajnalokon át..
Én is ikres vagyok :)
Állítólag egy fiú és egy lány lesz, de nem biztosak benne 100%-osan.
Én 2 hete felkelek 4-5 óránként, mert a kicsik belerúgnak a veséimbe, és elég kényelmetlen.
Nappal tudok 3-4 órát aludni délután.
Minden jót nektek =)
23 éves 31 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!