Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen lehet még háton...

18 hetesen lehet még háton fekve aludni, ha kényelmes?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, ekkor nyugodtan, ha nincs keményedésed, más gondod.
2012. jún. 22. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.én 24 hetes vagyok és csak háton fekve tudok elaludni!
2012. jún. 22. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:

én 20 hetes vagyok de az én gyerekem nagyon nem díjazza ha hanyatt fekszem!

rögtön jelez,hogy "beszűkült" a helye.

csak keveset feküdhetek hanyatt azt is csak ha felhúzom a lábam.......

2012. jún. 22. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Én az utolsó hetekben is aludtam háton,sőt,jobbára csak úgy aludtam.

Amíg jól esik,aludj nyugodtan a hátadon,bár szakemberek azt mondják,hogy amikor már nagyobb a baba,akkor elnyomhat ereket,de szerintem ez is egyén függő.

Boldog babavárást Mindenkinek!! :-)

Üdv: 3 lányos,7+2 hetes km.

2012. jún. 22. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 34 hetesen még mindig alszom néha háton. Mikor kényelmetlenné válik a helyzet, akkor változtatok. De tényleg vicces, hogy a szakemberek egy részénél (dokik, szülésznők, védőnők)hódít az az irányzat, hogy a kismama nem feküdhet háton, de amikor a vajúdásnál és a szülésnél a leginkább szükség lenne az összeszedettségre, energiára, megfelelő keringésre, akkor el sem tudják képzelni, hogy ne hanyattfekvő helyzetben legyen a kismama.
2012. jún. 22. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!