Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinaljak? Elegge ketsegbe...

Mit csinaljak? Elegge ketsegbe vagyok esve (tobbi lent)

Figyelt kérdés
12 hetes vagyok az exemtol. akkor meg egyutt voltunk amikor teherbe estem de amikor megtudtam hogy terhes vagyok mar mas volt a parom. a mostani parom tudom hogy nagyon szeretne mar egy babat de nem merem elmondani neki hogy terhes vagyok pedig mar kezd egy picit latszani. ha elmondom rogton osszerakja a kepet hogy nem az ove es nem szeretnem elvesziteni. az exemnek meg nem fogom elmondani h az ove. mondjam azt a mostaninak hogy az ove vagy legyek vele oszinte? ha a hetekkel "csalok" egy kicsit mondhatom hogy tole van.... mar lassan neki is fel fog tunni hogy nott a pocim. nem merek elotte levetkozni.
2013. jún. 16. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdezö,

hiába vagy terhes vannak dolgok amiket egyszerüen NINCS JOGOD a másik feje felett eldönteni...még törvényileg is büntethetö vagy ill. leszel ha hazudozol.

Arról nem is beszélve hogy jogilag a gyereknek jár a gyerektartás azt nem utasíthatod vissza - ezért is vagy köteles az apát megnevezni- és valóban egy hazugságra akarod építeni a kapcsolatodat a pároddal???...

Szerintem kicsit felnötten kéne kezelni ezt a dolgot, az egy külön "fiók" hogy te közted és az exed között érzelmileg már nincs semmi, viszont egy apa-gyermek viszonyt nincs jgood hazudozással tönkre tenni...A felnöttség itt kezdödik nem az ágyban!!!

Ha az exed azt mondja hogy nem akar tudni a gyerekröl akkor az az ö dolga, de a válsztási lehetöséget MEG KELL ADNI!!! ha tetszik ha nem!

A mostani párod ha pedig felnött gondokozó, épp eszü ember akkor feléri ésszel a helyzetet, és megbeszélitek hogy hogyan tovább... de ne feledd el: a hazugság elöbb utóbb úgyis kifog tudódni, és akkor nagyot fog csattani rajtad az a bizonyos "ostor" és akkor késö bánat lesz, mert mind a három ember szemében elásod magad.

2013. jún. 16. 19:00
 12/16 A kérdező kommentje:
a paromnak elmondtam. idot kert hogy gondolkozhasson. az exemnek meg irtam egy smst hogy surgosen beszelnunk kell, holnap talalkozunk. az ido keres ellenere a parom azt mondta eljon es mellettem lesz.
2013. jún. 16. 22:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ilyen tisztességtelen, hogy tönkreteszed az életét. Úgyis látni fogja, hogy nem rá hasonlít.

De az biztos, ha kiderül, dob mint a győzelmi zászló, ha elmondod, ha később derül ki.

2013. jún. 16. 22:42
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Én a helyedben nem árulnám el az apjának sem, mert ha megtudja, egy életre nem szabadulsz meg tőle.

Én egyedül nevelném fel, mert lehet most fogod az életed legnagyobb hibáját elkövetni.

2013. jún. 16. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem helyesen cselekedtél! :) Mondd el az apjának, hiszen joga van tudni! A párod viselkedése pedig érthető, nem egyszerű most a helyzet, de lesz ez jobb is, és az őszinteség nagyon fontos. :)
2013. jún. 16. 23:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnallak, hogy ilyen helyzet alakult ki. Az egyik baratnom is igy jart, o meg 8 hetesen abortusz mellett dontott, valoszinuleg csak a nehez helyzet miatt, o sosem mondta el az exenek, talan mivel nem tartotta meg, igy jobb is igy mar. Szerintem a jelenlegi parod mindenkeppen megerdemli, hogy tudja, nem az ove a baba. A tobbi meg attol fugg, milyen ember az exed, mi a legjobb a gyerek jovoje szempontjabol. En neki is elmondanam. Remelem minden jora fordul!
2013. jún. 17. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!