Mit csinaljak? Elegge ketsegbe vagyok esve (tobbi lent)
Mond meg az igazat a párodnak. Ő sem hülye, főleg ha védekeztetek, össze fog állni neki a dolog.
Nem élheted le a következő 20-25 évet úgy, hogy folyton atól rettegsz mikor derül ki.
Szerintem szörnyü lehet úgy élni hogy a párodnak akit egy életen át szeretnél magad mellet tudni, és a gyerekednek akit a szíved alat hordasz mindennap a szemébe kell hazudni.
A döntés a tied, de szerintem eléggé éretlenül gondolkodsz, megkérdezhetem hogy hány éves vagy? /én olyan 15-18ra tippelnék/
Szerintem mondd el a párodnak hogy mi a helyzet, és az exednek is, arról nem is beszélve hogy szüléskor meg kell nevezned az apát, ha nem akarod akkor dns vizsgálat lesz és ha akkor borul a bili akkor szerintem meg jogosan is hagy el a mostani párod.
tudom hogy el kell mondanom nekik hogy mi a helyzet es hogy joguk van tudni csak nagyon felek a reakcioiktol. az exemtol meg semmit nem akarok. inkabb nevelnem fel egyedul a gyereket de ot nem akarom latni tobbet.
utolso 21 eves vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!