Már múlt héten írtam azt, hogy elmentünk 4d uh-ra, de háromszori próbálkozásra sem sikerült. Na tegnap este újra elmentünk, de megint két próbálkozásra sem sikerült megcsinálni a dvd-t. Egyszerűen a kisfiam nem akarja megmutatni magát. Vagy bebújik a méhlepény mögé, vagy alszik. De a legrosszabb az, hogy tegnap a szonográfus nagyon megijesztett amikor azt mondta, hogy lehet nem hallja a z uh-ot. Aztán mégis azt mondta, hogy nincs semmi probléma csak nem jó neki az időpont (múltkor reggel 9-re mentünk, tegnap este fél 7-re). Aztán megállapította, hogy a terheléses cukor értékem (6-os volt) éppen csak, hogy benne van a határértékben. Ja, de azt is mondta, hogy lehet, hogy csak ennyire kis lusti. Tehát lényegében csak beszélt össze vissza. Most mit csináljunk? És miért van az, hogy azt mondta, hogy csak az számít igazi mozgásnak amikor annyira rugdos, hogy kívülről hullámzik a hasam?! Most akkor hogy van ez a rugdosás? és mit csináljunk az uh-gal? menjünk el máshová? vagy ennyi próbálkozás inkább hagyjuk az egészet? És azt tudják máshol is nézni, hogy hallja-e az uh-ot? Ne haragudjatok a sok kérdés miatt, de egész éjszaka nem aludtunk, mert ezen járt az agyunk és kétségbe vagyunk esve. Előre is köszönöm a segítséget.
2009. szept. 3. 07:20
1/10 anonim válasza:
Én az ultrahang előtt benyomtam 1 csokit ettől aztán csak úgy ficánkolt!:)Próbáld ki.9 hós kisördög lány anyuja.
2009. szept. 3. 07:30
2/10 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam én már mindennel. Se a csoki, se a kóla semmi. Csak akkor nagyon erősen rugdosni amikor napközben sokat mászkálok és jól elfáradok. Akkor aztán este nagyon beindul. De tegnap nem voltam sehol.
2009. szept. 3. 07:33
3/10 anonim válasza:
Szerintem csak pechesek vagytok 4d ügyben:) Hány hetes vagy? Orvos is nézett már uh-n, vagy "csak" szonográfus? Mi az hogy hallja e az uh-t? Erről még nem hallottam.... Szerintem jelentkezzetek be olyan helyre ahol orvos nézi meg a babát (akár 2d-n), ő majd megnyugtat benneteket!
2009. szept. 3. 07:34
4/10 A kérdező kommentje:
Tegnap töltöttük a 29 hetet. Már voltunk jó pár uh-on, meg tegnap is azt mondta ez a nő, hogy ha komoly baj lenne, akkor nem növekedne. Tehát ilyen probléma nincs. Szépen fejlődik. Az, hogy hallja az ut-ot nem tudom pontosan mit jelent, de már tegnap arra gondoltunk, hogy mi van ha siket lesz és azért nem reagál?
2009. szept. 3. 07:37
5/10 anonim válasza:
Szia! Szokott olyan lenni, hogy hírtelen hangos hangra (pl. mentő) moccan egyet, vagy nagyot rúg? Mert akkor semmi gond. Nem is értem, mért kell ilyesztgetni a kismamákat. Olyat meg még nem is hallottam, hogy hallania kéne az uh-t. Nálunk is majdnem kudarcba fulladt a 4d. Vagy egy órán át nézte a nő, és kb. 1 másodperc volt, amikor a kezét elvette az arcocskája elől. Úgyhogy ne aggódj, ilyenek ezek a babók. Esetleg próbáld megfigyelni, mi az az időpont, amikor minden nap aktív, és akkor menj el. További jó babavárást.
2009. szept. 3. 08:07
6/10 anonim válasza:
A mi kisfiunk sem akarta magát megmutatni.Este mindig aktív,akkor természetesen nem.Ettem csokit,szőlőcukrot,ittam kólát és semmi.A keze és a lába is az arca előtt volt.Hiába kínlódott a szonográfus,nem volt hajlandó megmutatni magát.Csak azt,hogy kisfiú lesz,de azt nagyon megmutatta! :)
2009. szept. 3. 08:19
7/10 anonim válasza:
Ez a "lehet hogy nem hallja az ultrahangot" című beszólás szerintem inkább egy gyenge és nem mellesleg ostoba vicc lehetett. Ugyanis az ultrahangot senki nem hallja, leszámítva mondjuk a denevéreket. Az emberi fül arra a frekvencia tartományra egyáltalán nem érzékeny. Gondolj bele: te se hallasz semmit, amikor bekapcsolják az UH készüléket!
2009. szept. 3. 08:54
8/10 anonim válasza:
Szerintem se aggódj!
Mi kétszer voltunk 4D-n, a 18. és 26. héten egy egyszer sem láttuk az arcocskáját normálisan, mert vagy fogta a fejét, vagy egyszerűen nem úgy fordult. De a normál uh-n is 90%-ban a hátát látja a doki. Ja és természetesen ott nekem sem mocorgott, bármilyen praktikát vetettem be. Egyszerűen csak nincs szerencsénk. De attól még minden rendben a babával és szerintem nálatok is, ha szépen növekszik.
Azt én sem értem, hogy mi az, hogy nem hallja az uh-t. Nem arra gondolt, hogy nem hallotta a szívét? Bár azt azért meg furcsálnám. A helyetekben biztosan máshová mennék legközelebb.
2009. szept. 3. 08:55
9/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy éppen azért bújnak el a babák, mert zavarja őket a gép kattogása! Ha ebből indulunk ki, akkor igenis hall a babád!! Szerintem is menjetek el egy dokihoz, aki megnyugtató válaszokat tud adni a kérdéseidre!
2009. szept. 3. 09:09
10/10 anonim válasza:
Szia! Mindenek előtt ne izgulj!Én egy dok. filmben hallottam, hogy az uh. bánthatja a picik fülét, mert ugye mi nem halljuk, de a 4d hanghullámokkal festi meg a Picinket, amit ő a magzatvíz miatt is hall. Én 20 hetesen voltam a Baross utcában, akkor is szite csak 1x-2x láttam majdnem a teljes arcát, a többi mind profilból volt és akkor láttam a kukiját, aztán 32 hetesen voltam Gyöngyösön. Hááát ég és föld!!!! Gyöngyösön épp, hogy a profilját ki tudtam venni.:( Se a fütyije nem látszódott, semmi. Míg Pesten forgatott minket a "néni", addig itt semmi, még én kértem, hogy hagy forduljak már az oldalamra, hogy hátha akkor elmozdul a lepényemből a drágám! Szóval az enyém mocorgott, de inkább bújt belém és a gerincét mutogatta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!