Van aki, Closty-s "kezelést" kapott és nem jött össze a baba? Mi volt a baj? Leirnatok pár történetet? Eléggé kétségbe vagyok esve!
Szia!
Nekem nem volt peteérésem, arra kaptam a Clostyt, de sajnos nem segített. Az első hónapban 1db 8 mm-es tüszőm lett, a másodikban semmi, a harmadikban 1db 13 mm-es. Utána szüneteltünk, majd kaptam A closty mellé először merional majd Fostimon injekciókat. Felváltva lettek hol kevesebb, hol több tüszőim. Aztán 8 hónap után, egy gyógyszermentes hónapban terhes lettem. Most már a 20. hétben járok.
Feladni nem szabad!!
Nálad mi a baj? Miért vagy kétségbeesve?
Jó neked! Gratulálok!! :)
Tavaly június végén sajnos elment a babánk, 8 hetesen! Azóta elég sok problémám van a menzesszel, és a pé-vel!
Több hónapig nem jött meg, aztán amikor nagy nehezen megjött akkor pé-m nem volt, aztan megint 1 honap kimaradás, aztán megint nem volt pé-m!
Elegem lett! Ekkor a doki adott clostyt, majd tüszőrep. injekciót. Mondta hogy szép nagy petém érett meg, ugyh minden jó lesz!
De mégsem...:( Nem sikerült!
Ellenben most ugy menzeszelek, mint régen,a fogamzásgátló gyógyszer elött!
Sajnálom.. Sajnálom magunkat, mert elég sokan vagyunk ilyen "szerencsétlenek"!
Igen, én is eldöntöttem hogy visszaveszek ebből a görcsös "gyereket akarok"-ból, mert ahogy egyre jobban beleásom magam , egyre jobban kilátástalannak látom hogy valaha is lesz egy pici babánk! :( Pedig mit meg nem adnék érte.... :(
Nincs vele baj! És velem se! 18. hétben járok! :) Csak túl görcsös voltam! Mondjuk a Closty előtt esélyem sem lett volna, mert utána jött rendbe a havim!
Ne adjátok fel! Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!