Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki, Closty-s "kezelést"...

Van aki, Closty-s "kezelést" kapott és nem jött össze a baba? Mi volt a baj? Leirnatok pár történetet? Eléggé kétségbe vagyok esve!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 07:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem volt peteérésem, arra kaptam a Clostyt, de sajnos nem segített. Az első hónapban 1db 8 mm-es tüszőm lett, a másodikban semmi, a harmadikban 1db 13 mm-es. Utána szüneteltünk, majd kaptam A closty mellé először merional majd Fostimon injekciókat. Felváltva lettek hol kevesebb, hol több tüszőim. Aztán 8 hónap után, egy gyógyszermentes hónapban terhes lettem. Most már a 20. hétben járok.

Feladni nem szabad!!

Nálad mi a baj? Miért vagy kétségbeesve?

2010. ápr. 6. 07:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Jó neked! Gratulálok!! :)

Tavaly június végén sajnos elment a babánk, 8 hetesen! Azóta elég sok problémám van a menzesszel, és a pé-vel!

Több hónapig nem jött meg, aztán amikor nagy nehezen megjött akkor pé-m nem volt, aztan megint 1 honap kimaradás, aztán megint nem volt pé-m!

Elegem lett! Ekkor a doki adott clostyt, majd tüszőrep. injekciót. Mondta hogy szép nagy petém érett meg, ugyh minden jó lesz!

De mégsem...:( Nem sikerült!

Ellenben most ugy menzeszelek, mint régen,a fogamzásgátló gyógyszer elött!

2010. ápr. 6. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Biztosan találkoztál az én kérdéseimmel is már. Az én történetem annyi rövviden, hogy az első clostis hónapban nem volt pém , de a következőtöl már szép petéim voltak 5 hónapon keresztül. Kétszer kaptam tüszőrepesztőt és most sem sikerült. Mára nem vártam , még nem jött mag de érzem, hogy meg fog. Az én petém még az inyekciótol sem bír meg repedni. Ki halott még ilyet?! Most ha meg jön , meg akarom próbálni a málna levél teát. Olvastam rola, hogy a peteérésben sokat segít. Most egy kicsit szüneteltetem az orvoshoz járást. Már nagyon rá görcsöltünk. Csak az a baj, hogy jövő hónapban már 32 leszek. Ez nem valam pozitív történet de sajna nekem csak iyen van. Neked több sikert kívánok!!
2010. ápr. 6. 15:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnálom.. Sajnálom magunkat, mert elég sokan vagyunk ilyen "szerencsétlenek"!

Igen, én is eldöntöttem hogy visszaveszek ebből a görcsös "gyereket akarok"-ból, mert ahogy egyre jobban beleásom magam , egyre jobban kilátástalannak látom hogy valaha is lesz egy pici babánk! :( Pedig mit meg nem adnék érte.... :(

2010. ápr. 6. 19:27
 5/6 anonim válasza:
Szia! Bocs a kérdésért, de a párod spermaszámával és életképességével minden rendben. Mert nekünk többek között ezért adták a closty illetve nekem.
2010. szept. 5. 17:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Nincs vele baj! És velem se! 18. hétben járok! :) Csak túl görcsös voltam! Mondjuk a Closty előtt esélyem sem lett volna, mert utána jött rendbe a havim!

Ne adjátok fel! Szurkolok!

2010. szept. 8. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!