Mi lehet ez? Félek!
De akkor se értem hogy lehet olyat mondani, hogy a tüneteid egyértelműek... de 1-2 hét múlva tesztelj?????
Hát bocsi de nagyon szar orvosod van! Megvizsgált? Vagy csak beszélgettetek? Legalább megvastagodott nyálkahártyát kellett volna éreznie.. vagy ultrahangon petezsák vagy embrió.. ezek pedig már mind olyan tünetek amiket már kimutat a teszt is.. mi a francnak várnál 2 hetet???
Komolyan mondom hogy válts orvost!!
De azt még nem írtad le hogy hány hetes terhes lennél most?
Szerintem is eléggé érdekes az orvosod, továbbá abból, amit te leírtál, egyáltalán nem világos a dolog.
Tesztelj, az (majdnem) biztos.
Nem értem miért nem válaszolsz? Ha nem adsz semmilyen információt akkor hogy vársz értelmes válaszokat? Úgy tetted fel a kérdést, mint ha kiírnám, hogy:
Lehet, hogy káposztás tésztát főztem, de lehet hogy derelyét.. azt hiszem elrontottam, szerintetek mit rontottam el??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!