Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez? Félek!

Mi lehet ez? Félek!

Figyelt kérdés
Úgy néz ki hogy babám lesz. Fájdogál a hasam alja jobb oldalt, mintha kemény, duzzadt lenne. Háton fekve érezni jobban. Néha egy kis labdahoz hasonlítanám, talán. Nyomásra nem érzékeny, és nem úgy fáj, inkább csak néha érzek egy kis vmit, ami nem pont fájdalom. Mi lehet?
2013. jún. 15. 20:27
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
A mi honnan tudjuk válaszra nem vok kíváncsi.az a lényeg ezen az oldalon hogy egymás tapasztalatai megbeszéljük.minek írsz ha semmi hasznosat nem tudsz írni. Unatkozol?
2013. jún. 15. 21:44
 12/29 anonim ***** válasza:

De akkor se értem hogy lehet olyat mondani, hogy a tüneteid egyértelműek... de 1-2 hét múlva tesztelj?????

Hát bocsi de nagyon szar orvosod van! Megvizsgált? Vagy csak beszélgettetek? Legalább megvastagodott nyálkahártyát kellett volna éreznie.. vagy ultrahangon petezsák vagy embrió.. ezek pedig már mind olyan tünetek amiket már kimutat a teszt is.. mi a francnak várnál 2 hetet???

Komolyan mondom hogy válts orvost!!

De azt még nem írtad le hogy hány hetes terhes lennél most?

2013. jún. 15. 22:09
 13/29 anonim ***** válasza:
Vagy mégis milyen tünetek egyértelműek ha kérdezhetem... remélem nem émelygés, és mensi kimaradás.. mert ezek rohadtul nem egyértelmű tünetek... de elmondom, hogy ha már kimarad a menzeszed, akkor minden teszt kimutatja a terhességet szóval idióta az orvosod, mert 2 hét múlva már szívhangja is lesz annak a kismanónak.... komolyan felháborít hogy ilyenek vannak...
2013. jún. 15. 22:16
 14/29 anonim ***** válasza:

Szerintem is eléggé érdekes az orvosod, továbbá abból, amit te leírtál, egyáltalán nem világos a dolog.

Tesztelj, az (majdnem) biztos.

2013. jún. 15. 23:19
 15/29 anonim ***** válasza:
Ha már tüneteid vannak akkor a teszt már rég kimutatná, orvos ilyet nem mond.
2013. jún. 16. 02:18
 16/29 anonim ***** válasza:

Nem értem miért nem válaszolsz? Ha nem adsz semmilyen információt akkor hogy vársz értelmes válaszokat? Úgy tetted fel a kérdést, mint ha kiírnám, hogy:

Lehet, hogy káposztás tésztát főztem, de lehet hogy derelyét.. azt hiszem elrontottam, szerintetek mit rontottam el??

2013. jún. 16. 18:25
 17/29 A kérdező kommentje:
Az hogy késik az egy dolog. Mellem érzékeny sose az mensi előtt. Hányingerem van, szedulok fáj a fejem. Hasam fájdogál olyan mintha mindjárt megjönne. Dohányzom de most rosszul leszek tőle és emelygek a szagoktol
2013. jún. 16. 19:56
 18/29 anonim ***** válasza:
De miért nem csinálsz tesztet, már rég kimutatná ha terhes vagy.
2013. jún. 16. 20:05
 19/29 A kérdező kommentje:
Csináltam. Egy pozitív egy negatív. X epil
2013. jún. 16. 20:14
 20/29 anonim ***** válasza:
Mennyi idő különbséggel csináltad a kettőt és melyik volt előbb?
2013. jún. 16. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!