Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez? Félek!

Mi lehet ez? Félek!

Figyelt kérdés
Úgy néz ki hogy babám lesz. Fájdogál a hasam alja jobb oldalt, mintha kemény, duzzadt lenne. Háton fekve érezni jobban. Néha egy kis labdahoz hasonlítanám, talán. Nyomásra nem érzékeny, és nem úgy fáj, inkább csak néha érzek egy kis vmit, ami nem pont fájdalom. Mi lehet?
2013. jún. 15. 20:27
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
23%

Mire alapozod h babád lesz??Kimutatta a teszt??

Kiborulok az ilyen kérdésektől.....

2013. jún. 15. 20:31
 2/29 A kérdező kommentje:
Orvosra és tüneteimre alapozom
2013. jún. 15. 20:33
 3/29 anonim ***** válasza:

Ha babát vársz, gratulálok!

A duzzanat, ami kemény és labdaszerű, nyomásra nem érzékeny, az nem tudom, mi lehet. Nálam dermoid ciszta volt. Sajnos szép nagy. (Szintén várandósan vették észre.) Remélem, neked nem az. Az orvost ismételten meglátogatnám a helyedben és elmesélném neki, amit tapasztaltam. A legkevésbé sem érzem, hogy a babához lenne köze.

2013. jún. 15. 20:35
 4/29 anonim válasza:
5%

Nem értem, miért kell gratulálni ahhoz, hogy valaki gyereket vár... saját döntése/döntésük volt.

Ez van benned, ne félj: http://www.youtube.com/watch?v=ltELthbtrEw&t=6m27s

2013. jún. 15. 20:47
 5/29 anonim válasza:
5%
Különben is, elég megerőltető lehet összehozni egy gyereket... még gratulálni hozzá, istenem... nagy érdem...
2013. jún. 15. 20:48
 6/29 anonim ***** válasza:
86%
Sajnálom, hogy névtelen az oldal és ilyen ideggyengék is járnak itt, mint te. Sokaknak igen, nehéz összehozni egy gyereket és a legszebb dolog a világon babát várni. Komoly problémáid vannak, kezeltetned kellene!
2013. jún. 15. 20:49
 7/29 A kérdező kommentje:
Lassan 2 éve próbálkozunk
2013. jún. 15. 20:56
 8/29 anonim ***** válasza:
28%
Kérdezd meg az orvost. Mi honnan tudjuk??
2013. jún. 15. 21:10
 9/29 anonim ***** válasza:

Pár infót tudnál írni? hány hetes vagy? Akár a méhed is lehet, én is olyan kis labdának éreztem... és a terhesség elején elég megszokott a mensi szerű fájdalom, amíg nincs vérzés vagy más panasz...

De ez nagyban függ attól, hogy hány hetes vagy... illetve hogy hogyan erősített meg az orvos.. mert te úgy írod, hogy lehet, de az orvos ilyet nem mondd vagy igen vagy nem!

2013. jún. 15. 21:10
 10/29 A kérdező kommentje:
Az orvos szerint a tüneteim egyértelműek teszteljek 1-2 hét múlva mert még korai lenne. Vidéken így megy.:-)
2013. jún. 15. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!