Nagyon fájt hogy elvetéltem, most nagyon nagyon félek, ne hogy be következzen. Ez normális?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 17:13
1/5 anonim válasza:
Hogyne lenne normális :(
Én 8 hetes kismama vagyok,első baba.Annyi ilyen kérdést olvastam már,hogy rettegek hogy nehogy én is így járjak :(
Megpróbálok előre nézni,és arra gondolni hogy minden rendben lesz.
2/5 anonim válasza:
persze, normális hogy félsz. Ne aggódj elfog múlni , vagyis kisebb lesz majd ahogy telik rajtatok az idő a félelmed:-)
3/5 anonim válasza:
Nálunk sajnos családi "hagyomány" a vetélés. (pedig vér szerinti kapcsolat nincs köztünk, csak be házasodtunk) Sógornőm 10 hetesen vetélt el, semmi tünet és előjel nélkül, másik sógornőm 9 hetesen vetélt el minden tünet nélkül, műteni kellett mind a kettőjüket. De azóta makk egészséges gyermekük született, a következő próbálkozásból. Én spontán elvetéltem szerencsére engem nem műtöttek, de én a mostani babámmal is véreztem Duphastront kaptam a 12. hétig. Azóta betöltöttem a 16. hetet is és minden a legnagyobb rendben a picikémmel. Végig aggódtam az első 12 hetet, minden nap örültem, hogy ma sem véreztem ,és ma sem ,és ma sem. Aztán voltunk 12 hetes UH és láttam mozogni, láttam, hogy semmi baja. Azóta a picim is lassan növekszik és már tudom, hogy semmi baja nem lehet a picikémnek. Természetes, hogy aggódsz, de azzal nem segítesz magadon. Élvezd hogy megint terhes vagy, és hidd el minden rendben lesz, ha nem akkor is majd ráérsz a problémával akkor foglalkozni amikor valóban van probléma.
4/5 anonim válasza:
picim is lassan = POCIM is lassan növekszik
5/5 anonim válasza:
Normális! Én annyira kikészültem, hogy a mostani (2.) terhességemnél még a nődokim is pszihológust játszott velem, tök rendes volt. Nálam az első babánál nem volt semmi tünet. Se vérzés, se görcs, semmi... 13 hetesen uh-n nem volt szívhang. Azt mondták, hogy a mérete alapján 11 hetesen állt meg a kis szíve. Mostani terhességemnél egyenlőre minden rendben, de most vagyok a kritikus időszakomban és rettegek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!