Normális h ennyire erősen rugdos? Kinek mi a tapasztalata?
szia szerintem igen normalis,mi 19hetes kora ota erezzuk,nekem is elso baba :-)es en pisilesnel erzem tul lent ahogy bokdos vagy mit csinal:-)most 29hetesek vagyunk:-)
boldog babavarast:-)
Én 35 hetes vagyok, és "megnyugtatlak" ez csak rosszabb lesz. :D Néha-néha már szinte kiborulok, annyira fáj, amit művel.
Nekem is úgy kezdődött, hogy lent matatott, az cuki volt. Aztán ahogy nőnek, úgy erősödnek is, a hely is egyre kevesebb neki...így a játék, a forgolódás, vagy akár az álmodás is egyre erőteljesebb náluk.
Olvass utána, hogy melyik héten mekkora és hány grammos a babád, úgy meg fogod érteni, hogy miért érzed ennyire. :)
Visszatérve: a frontokat pl. nagyon nem szeretik. Az enyém szó szerint túlpörög, ha jön a hideg. De annyira, hogy akkor reggeltől-reggelig üt-vág-rúg-forog, aztán másnap meg alig-alig mozdul meg. Sok minden hatással van rájuk is. Van, ami jó, van ami nem. Van, amitől felpörögnek, van, amitől lecsendesednek. :)
Ne izgulj, nincs semmi gond. Amíg mozog, addig nincs gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!