Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális h ennyire erősen...

Normális h ennyire erősen rugdos? Kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
Még csak 25 hetesek vagyunk, de az elmúlt napokban olyan szinten kirúgja nemcsak az oldalam de a hasamat h az nem igaz! Félre értés ne essék imádom érezni, mert tudom h minden okés, de ennyi idősen ilyen erő van benne? Szinte hullámzott a hasam, mintha kiakarna tőrni úgy látszódott a pocimon ahogy mozog. Van h odarakom a kezem és rendesen kivehető a lábikója úgy odanyomja. Ha most ilyen mi lesz később? Ugye csak játékos és nem azért rugdos ennyire mert vmi nem tetszik neki? Ráadásul nem csak 1 helyen, hanem egyszerre több helyen is érzem, pedig egyedül van. Olyan is előfordult már h a bugyi vonalamnál éreztem, normális h ennyire lemegy? Idegesít h túl közel megy a "kijárathoz" pedig még bőven van ideje. Elnézést, lehet bután hangzik amiket írok, de 1. gyermekem és még sosem tapasztaltam ehhez hasonlókat, 1 hete még csak bökdösött, ma már teljesen odarúg!

2013. jún. 3. 19:41
1 2
 1/11 anonim válasza:

szia szerintem igen normalis,mi 19hetes kora ota erezzuk,nekem is elso baba :-)es en pisilesnel erzem tul lent ahogy bokdos vagy mit csinal:-)most 29hetesek vagyunk:-)

boldog babavarast:-)

2013. jún. 3. 19:51
 2/11 anonim ***** válasza:

Én 35 hetes vagyok, és "megnyugtatlak" ez csak rosszabb lesz. :D Néha-néha már szinte kiborulok, annyira fáj, amit művel.

Nekem is úgy kezdődött, hogy lent matatott, az cuki volt. Aztán ahogy nőnek, úgy erősödnek is, a hely is egyre kevesebb neki...így a játék, a forgolódás, vagy akár az álmodás is egyre erőteljesebb náluk.

Olvass utána, hogy melyik héten mekkora és hány grammos a babád, úgy meg fogod érteni, hogy miért érzed ennyire. :)

Visszatérve: a frontokat pl. nagyon nem szeretik. Az enyém szó szerint túlpörög, ha jön a hideg. De annyira, hogy akkor reggeltől-reggelig üt-vág-rúg-forog, aztán másnap meg alig-alig mozdul meg. Sok minden hatással van rájuk is. Van, ami jó, van ami nem. Van, amitől felpörögnek, van, amitől lecsendesednek. :)

Ne izgulj, nincs semmi gond. Amíg mozog, addig nincs gond. :)

2013. jún. 3. 20:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugtattatok, sokszor képes vagyok túl aggódni dolgokat, de örülök h mozog, mert tudom h él és virul! Hihetetlen mennyi erő van bennük! Különben 1. válaszoló én is pisilésnél érzem ott lent :)
2013. jún. 3. 20:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Én még csak 22 hetes vagyok, de már néha úgy érzem, hogy mindjárt szétrúg belülről. Bele sem akarok gondolni, hogy mi lesz később. :D Amúgy lent is, fenn is, oldalt is alkot... nehogy valamelyik részem kimaradjon a jóból. :D
2013. jún. 3. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
igen nekem is ilyen a fiam... elég aktív, jó nagyokat kapok néha:-)))) meg én néha azt érzem mintha a hüvelyemben lenne annyira lenn érzem. tettem is fel kérdést ezzel kapcsolatban kb egy hónapja. 24hkm
2013. jún. 3. 21:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem is volt ilyen érzésem és tök bepánikoltam h úristen kijön, tudom butaság mert az érezném de akkor is olyan furcsa volt h ott lent van :)
2013. jún. 3. 21:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen ugyanígy voltam hogy jaj csak ki ne essen.....:-))) Idő előtt nem lenne jó. Fiú vagy Lány lesz?
2013. jún. 4. 09:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Kislány :)
2013. jún. 4. 13:01
 9/11 anonim ***** válasza:
:-) kislány? Talpraesett csajszi lesz az akkor biztos! Gratulálok!
2013. jún. 4. 15:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Biztos nincs semmi baj,de azért ránézhetnéknek UH-on is. Mert nem mindegy hogy csak nagyon élénk vagy esetleg vergödik és nincs jól. Nem bantásból mondom,saját példa. Az orvos kukkantson rá azért!
2013. jún. 6. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!