Nagyon félek, mert ma egész nap erősen rugizik a babám, semmit sem tudok csinálni, keményedek is, ez lehet a szülés előjele? 32 h km
Figyelt kérdés
Pihenés közben is feszíti a hasam. Igaz ma keveset aludtam, hajnal 2 óta csak 1 órát aludtam és tegnap is megerőltettem magam egy kicsit.2013. máj. 26. 17:13
1/7 anonim válasza:
Ez inkább a fáradtságtól lehet! Pihenj! Fel a lábakat, és lazíts:) A szülés előtt inkább rápihennek egy kicsit, és alig mocorognak. Persze nem szabály ez, sokszor nem is így van.
2/7 anonim válasza:
Azt az enyém is csinálta, tágítja a teret magának :D Az enyém jól szét is tágította a hasam, szerintem kenegesd olívaolajjal sűrűn....
3/7 anonim válasza:
Ne aggódj, nincs semmi baj. A babóka játszik, a szervezeted pedig a keményedésekkel szól neki, hogy vegyen vissza egy kicsit. :-)Minden rendben, szoktak ilyet csinálni ezek a manók! :-)
4/7 anonim válasza:
Nem!!Nyugi,csak nagyon aktív,sokat mocorog,ez okozza a keményedéseket is!Próbálj többet pihenni,és helyreáll a rend,hidd el!És ne idegeskedj ezen,nem tesz jót! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyon megnyugtattatok! :)
Szép napot!
2013. máj. 26. 17:22
6/7 anonim válasza:
31 hetes kismama vagyok,4 napja ket napon keresztul nekem is iszonyatosan aktiv volt,azt hittem ki akar jonni(mindegy hogy hol)de utana nagy volt a csend ket napig ,most eleg lazan viselkedik,szerintem nekik is van ilyen meg olyan napjuk.Probalok pihenni de en sem tudok,nem vagy egyedul hidd el(az aggodassal sem)
7/7 anonim válasza:
34 hetes km vagyok, az én babám is két-három napja nagyon aktív, csak ugy hullámzik a pocakom, járnak a táncoló talpacskák, én zenével szoktam megnyugtatni sokszor beválik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!