Normális h ennyire erősen rugdos? Kinek mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
Még csak 25 hetesek vagyunk, de az elmúlt napokban olyan szinten kirúgja nemcsak az oldalam de a hasamat h az nem igaz! Félre értés ne essék imádom érezni, mert tudom h minden okés, de ennyi idősen ilyen erő van benne? Szinte hullámzott a hasam, mintha kiakarna tőrni úgy látszódott a pocimon ahogy mozog. Van h odarakom a kezem és rendesen kivehető a lábikója úgy odanyomja. Ha most ilyen mi lesz később? Ugye csak játékos és nem azért rugdos ennyire mert vmi nem tetszik neki? Ráadásul nem csak 1 helyen, hanem egyszerre több helyen is érzem, pedig egyedül van. Olyan is előfordult már h a bugyi vonalamnál éreztem, normális h ennyire lemegy? Idegesít h túl közel megy a "kijárathoz" pedig még bőven van ideje. Elnézést, lehet bután hangzik amiket írok, de 1. gyermekem és még sosem tapasztaltam ehhez hasonlókat, 1 hete még csak bökdösött, ma már teljesen odarúg!2013. jún. 3. 19:41
11/11 anonim válasza:
Szandibaba már menekülni próbál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!