Közel lakik az anyósom, eddig sose jött, majd ha gyerek lesz biztos állandóan ott lesz (elegem van)! Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
A sógornőméknél van egy 2 éves kislány, aki mióta megszületett (főleg a legelején) állandó ott volt náluk.. Szegény sógornőm is elég nehezen bírta, pl. szoptatás közbe is állandóan piszkálta a picit, késöbb meg az állandó puszilgatás,okoskodás.. ami mostanság meg szinte minden másodpercre kiterjed és én is ettől már a falnak tudnék menni!!! Ő egy kicsit türelmesebb típus mint én, én nagyon hamar felkapon a vizet mindenen, meg ki is mondom ha úgy van..
Októberben szeretnénk a férjemmel mi is neki állni a "baba projektnek", de én már most attól félek (mivel pár házzal odébb lakunk csak) hogy állandóan majd ott fog toporzékolni és nem hagy majd minket nyugton, aztán majd a férjemmel miatta még többet veszekszünk majd (mert ha veszekedés van, az mindig csak miatta..)...így is elegem van a sok hülyeségéből... Hozzáteszem, hogy évi 1-2szer jönnek csak, amikor születés vagy névnapunk van, de tudom hogy ha lesz baba akkor meg majd nem hagy minket nyugton és mindig jönni fog... Ettől leszek majd mégjobban stresszes és félek h majd emiatt nem jön össze a baba..:S Így is sajnos elég stresszes vagyok mindenért, sz.tem alapból jön, sokszor nem tudom miért, ugyh. nem tudom mi lesz... Tanács?
Hány évesek vagytok?:D Én felnőttként vállaltam babát, és már most szóltam, mindenki akkor jön, maikor hívom, természetesnek is veszik a kérésemet, de nálunk mondjuk alapból az a jellemző, felhívjuk az illetőt, mehetünk-e, főleg, ha baba van, legyen az anyós, após, nagymama.
Leülsz vele még most, és megbeszéled, hogy jó lesz, ha segít, és biztos fogsz neki szólni, de majd szeretnétek kettesben, hármasban is lenni, aztán kész. Nem kell túlragozni:)
Na bammeg te neked is ez legyen a legnagyobb gondod.Októberben akrtok babaprojktbe vágni, s ezen jártatod az agyad???????????? Menj fűzz gyöngyöt, vagy dolgozz, vagy csinálj vmi értelmeset!
Van kicsi szád, szépen elmondod majd a mamának mikor és milyen sűrűn akarod látni, felállítod TE a korlátokat. Beleugatni csak annak lehet a tűúréshatáron túl aki hagyja.
Ilyen nagyon egyszerű.
Még csak oktoberbe kezdtek el probálkozni és ez a legnagyobb gondod??:-))
Majd gondolkodsz ezen ha meglesz a baba..)de mi van ha nem jön össze egyből lehet csak 3-4 év mulva megy át anyos..akkor majd ráértek ezt megbeszélni..
Én és a férjem sosem aggodtunk ezen...
5. vagyok
Ha te ilyen kis mimóza vagy, aki így felkapja a vizet pár válaszon, hát téged anyósod megesz reggelire, de úgy kell neked :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!