Molnár Hannának fogják hívni a babámat. De szeretnék neki adni egy másik keresztnevet is. Mi illik hozzá még? Vagy inkább ne is adjak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 09:23
11/18 anonim 

válasza:

Szep neve lesz, szerintem eleg ez a nev.
A ket nevvel csak a gond van, oviban iskolaban, a hivatalos papirokon, stb.
12/18 anonim 

válasza:

Egy különlegesebb, rövid keresztnevét "el bírna" . az en lányom is hasonlóan gyakori vezetékneve es en az Annát adtam keresztnevnek, melle pedig a Mírát. Igy nem is olyan hosszú a neve, hiszen osszesen a két keresztnév 8 betű, nem is kirívó, de megis meg lehet öt különböztetni. Az oviban volt vele azonos nevű kislány, itt pl jol jött a Míra, mint "megkülönböztetés"
13/18 anonim 

válasza:

Szerintem így tök jó. Az én lányom Varga Hella, és elég neki az 1 név. Ha nagyon muszáj lenne a 2. név, én tuti Hédi, vagy Szofi :)
14/18 anonim 

válasza:

Elég ez az egy és szép is ez így,nekünk is Hannánk van és bár nem ugyanez a vezetéknév de a magánhangzók ezek...
15/18 A kérdező kommentje:
Párom aggódik,hogy a Hannát ,Annának értik majd.Szerintem nem.
2013. júl. 3. 16:49
16/18 anonim 

válasza:

Molnár Hanna Izabell
Én csak azért adnék két nevet a kislánynak, mert bár szép így együtt ez a két név, de mindkettő elég gyakori, (én személy szerint nagyon sok Hannát ismerek) szerintem 2keresztnévvel kicsit jobban kitűnik, de mégsem olyan hivalkodó még.
Gratulálok a babához!!!:))
17/18 anonim 

válasza:

Naluk az oviban volt egy Anna es egy Hanna, ráadásul a vezetek nevük is azonos volt. Elég sokszor felrehallottak, hogy most épp kinek szólnak.
18/18 anonim 

válasza:

Biztos,hogy félre fogják hallani,nálunk is félrehallják,de ez legyen a legkevesebb gondunk.Olyankor el szoktam ismételni hangosabban újra,megjegyzik milyen szép neve van,aztán mindenki megy a dolgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!