Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Illik, vagy sem másik orvoshoz...

Illik, vagy sem másik orvoshoz menni 4D uh miatt?

Figyelt kérdés
Egy nagyon aranyos magándokim van és jó szakember is, viszont csak 2d-s gépe van. Van egy másik magándoki nem messze tőlünk akinek 4D-s gépe van. Illik, vagy sem csak azért egyszer elmenni egy másik dokihoz hogy "élvezkedjünk" kicsit?
2008. dec. 21. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is úgyanígy volt. A mi dokinknak sem volt 4d-s gépe. Naná, hogy elmentünk 4d csináltatni máshoz, szerintem ez természetes. Mondjuk mi nem szóltunk róla neki, de nem azért mert titkolni akartuk, csak nem jött elő ról a szó. Szóval hajrá! Megéri!

Üdv: 29 hetes

2008. dec. 21. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan elmehetsz. Mi is így voltunk. Az én dokim nem csinált, de nem szerettem volna ettől az élménytől megfosztani magunkat. Elmentünk, megérte, és semmi gond nem lett belőle.

Boldog babavárást!

27 hetes pocakos

2008. dec. 21. 13:10
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2008. dec. 21. 13:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj el, titoktartás van a dokiknál, nem tudhatja meg senki, ha csak te el nem meséled.
2008. dec. 21. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!