Milyen másik keresztnév illik a Karen keresztnévhez?
Szerintem meg valami hagyományosabb... És nem tudom miért csúfolnák? Elég sok idióta nevet adnak ma a szülők, nem fog senkinek lassan szembetűnni.
Dóra, Lilla, Fanni, Barbara, Rebeka. Ezek szerintem mennek hozzá.
Mondjuk szerintem nem csúfolják az angolos hangzású nevekért, mert azok menők.
Trendik az amerikai, angol dolgok, ez az én időmben is így volt. Angolórán ugye a nevünket is angolul mondtuk, a tanárnak és a többieknek nem Jutka voltam, hanem Judy.
Én imádtam, és a többi gyerek is a saját nevét angolul.
Szóval én nem hiszem, hogy a Karenért csúfolni fogják.
Sőt, szerintem a Dzsesszikákat, Tifanikat, Vanesszákat sem, sőt, menőnek fog számítani a nevük.
Sőt, erről jut eszembe, három olyan ismerősöm is van (illetve kettő már csak volt ismi, hiszen velük már nem tartom a kapcsolatot), akik a nevüket angolosan használják.
Kettő ezek közül József, de úgy érezték menőnek, hogyha Joe-nak, ill. a másikuk, ha Josie-nak szólítják őket.
Ezt a Joe nevű fickót a mai napig ismerem, ma már harmincas, mégis így hívják a kollégái, haverjai is, mert a Józsefet nem szereti.
Érdekesmód a harmadik ismerősöm, egy lány, akit a Johanna névre kereszteltek, volt kolléganő, ő is a Josie (Dzsozi) nevet érezte megfelelőnek a maga számára.
Tehát igenis menő dolog az angolos név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!