Ezek közül a fiú-, és lánynevek közül véleményetek szerint melyik illik legjobban a Simon vezetéknévhez? (Azért írtam ki mégegyszer a kérdést, mert a másik témakörben alig kaptam rá választ. )
Mór, Bátony, Bercel, Bottyán, Csanád, Csongor, Gellért, Loránd, Lóránt, Lőrinc, Móric, Pongrác, Rudolf, Soma, Zalán, Zétény, Levente, Flórián, Sebestyén.
Lili, Lilla, Réka, Berta, Blanka, Hanga, Hanka, Hanna, Janka, Kincső, Matild, Panna, Róza, Zelma, Zolna, Dorottya, Gizella, Hajnácska, Johanna, Júlia, Lídia, Sarolta, Honoráta, Julianna, Rozália.
Levente, Lóránt
Lili, Hanna
A többi nekem furán hangzana együtt
Ezt nem nagyon akarom elhinni hogy az összes név közel azonos szinten játszik nálatok, de egyébként nekem:
Levente vagy Lóránt
illetve
Lili vagy Hanna
Simon Levente Simon Flórián Simon Lóránt
Simon Júlia Simon Júlianna Simon Rozália
Szerintem még lány nevek közűl még ez is nagyon illik hozzá: Simon Natália
Lóránt,Lőrinc,Zétény, Levente ( nekem a többi fiúnév kicsit sok, de ezek nagyon szépek!)
Lili,Lilla,Blanka,Hanna, Janka,Róza, Dorottya, Júlia,Lídia,Sarolta, Julianna ( lány nevet szerintem mindig könnyebb választani)
Nekem Lívia a lányom.Ritka, és különleges név.
Levente(Soma, Sebestyén katasztrófa--már a vezetéknévvel együtt, bocsika)
Lili, Hanna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!