Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezek közül a fiú-, és lányneve...

Ezek közül a fiú-, és lánynevek közül véleményetek szerint melyik illik legjobban a Simon vezetéknévhez? (Azért írtam ki mégegyszer a kérdést, mert a másik témakörben alig kaptam rá választ. )

Figyelt kérdés

Mór, Bátony, Bercel, Bottyán, Csanád, Csongor, Gellért, Loránd, Lóránt, Lőrinc, Móric, Pongrác, Rudolf, Soma, Zalán, Zétény, Levente, Flórián, Sebestyén.

Lili, Lilla, Réka, Berta, Blanka, Hanga, Hanka, Hanna, Janka, Kincső, Matild, Panna, Róza, Zelma, Zolna, Dorottya, Gizella, Hajnácska, Johanna, Júlia, Lídia, Sarolta, Honoráta, Julianna, Rozália.

2011. máj. 31. 14:54
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Íme a lista:

Mór, Bercel, Csanád, Csongor, Gellért, Loránd, Lóránt, Lőrinc, Rudolf, Zalán, Zétény, Levente, Flórián, Sebestyén.

Lili, Lilla, Réka, Berta, Blanka, Hanga, Hanna, Janka, Kincső, Róza, Zolna, Dorottya, Johanna, Júlia, Lídia, Sarolta, Julianna, Rozália.

2011. máj. 31. 15:21
 22/51 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy Matild nevű nénikém, és nagyon csíptem, nekem az tetszik:)

Fiú:Lőrinc, Levente

Lány:Júlia, Blanka, Dorottya

2011. máj. 31. 15:22
 23/51 anonim ***** válasza:
Bercel, Hanga
2011. máj. 31. 15:37
 24/51 anonim ***** válasza:
Lóránt és Lilla
2011. máj. 31. 15:59
 25/51 A kérdező kommentje:

Lóránt, Zalán, Levente vagy Flórián?

Lili, Lilla, Réka, Blanka, Hanna, Dorottya, Johanna, Júlia, Lídia, Sarolta vagy Johanna?

2011. máj. 31. 16:59
 26/51 anonim ***** válasza:
Levente és Júlia
2011. máj. 31. 17:39
 27/51 A kérdező kommentje:
Már csak pár név maradt: Levente, Hanna, Blanka, most pedig eszembe jutott még a Dávid. Mit gondoltok ezekről a nevekről?
2011. máj. 31. 18:18
 28/51 A kérdező kommentje:
Ja, és közben még eszembe jutott az Adél, az Abigél és az Emma név. Szóval most összesen van 2 fiú- (Levente, Dávid), és 5 lánynév (Hanna, Blanka, Adél, Emma, Abigél), amelyek közül kéne választani!
2011. máj. 31. 18:25
 29/51 anonim ***** válasza:
Nagyon jól leszűkítetted a kört!:)) Levente, Dávid gyönyörű, a Dávidon én is gondolkodtam, amíg meg nem tudtam, hogy lányom lesz.:)Szóval, ha választanom kellene:Dávid. A lány nevek közül Hanna!
2011. máj. 31. 18:32
 30/51 A kérdező kommentje:
És végül mi lett a neve a kislányodnak? Hanna?
2011. máj. 31. 18:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!