Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezek közül a fiú-, és lányneve...

Ezek közül a fiú-, és lánynevek közül véleményetek szerint melyik illik legjobban a Simon vezetéknévhez? (Azért írtam ki mégegyszer a kérdést, mert a másik témakörben alig kaptam rá választ. )

Figyelt kérdés

Mór, Bátony, Bercel, Bottyán, Csanád, Csongor, Gellért, Loránd, Lóránt, Lőrinc, Móric, Pongrác, Rudolf, Soma, Zalán, Zétény, Levente, Flórián, Sebestyén.

Lili, Lilla, Réka, Berta, Blanka, Hanga, Hanka, Hanna, Janka, Kincső, Matild, Panna, Róza, Zelma, Zolna, Dorottya, Gizella, Hajnácska, Johanna, Júlia, Lídia, Sarolta, Honoráta, Julianna, Rozália.

2011. máj. 31. 14:54
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%
Lőrinc és Réka
2011. jún. 6. 20:13
 42/51 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nagyon tetszik a Simon Mór. Ez egy fantasztikus hangzású különleges név lenne:-)

Lánynévből a Simon Janka(de nekem a Janka név a gyengém:-))) valamint a Simon Sarolta is tetszik:-)

Minden jót nektek...és írjátok meg hogy végül mi lett?? :-)

2011. jún. 6. 21:06
 43/51 anonim ***** válasza:
49%
Zétény, Hanna
2011. jún. 6. 21:48
 44/51 anonim ***** válasza:

Fiú: Zétény, Levente

Lány: Lilla, Hanga

2011. jún. 6. 21:50
 45/51 anonim ***** válasza:
Florian es Reka
2011. jún. 6. 21:55
 46/51 anonim ***** válasza:
Levente,Blanka.
2011. jún. 6. 22:26
 47/51 anonim ***** válasza:

Szerintem a Levente mar annyira elterjedt, hogy mikor iskolas lesz a gyereked az osztalyaban lesz 5 Levente, 4 Botond,5 Benedek,Meg Hanna, Lili , Johanna.

Ezek kozul amiket felsoroltal szerintem az L- betus nevekre tippelnek, szerintem az megy a legjobban a Simon nevhez.Loránd vagy Lóránt a Lanynevek kozul meg a Lidia vagy Berta

2011. jún. 7. 00:07
 48/51 anonim ***** válasza:
Fiúból a Gellért, de lehet, hogy azért mert a barátomat is úgy hívják és emiatt a felsoroltak közül az tűnik nekem a legnormálisabbnak. Lányból a Lili és a Zelma tetszik.
2011. jún. 7. 00:15
 49/51 anonim ***** válasza:

Simon Lili

Simon Csongor

2011. jún. 7. 06:29
 50/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És mint írtam, az Abigél és a Dávid nevek mellett döntöttem. :)
2011. jún. 7. 14:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!