Ezek közül a fiú-, és lánynevek közül véleményetek szerint melyik illik legjobban a Simon vezetéknévhez? (Azért írtam ki mégegyszer a kérdést, mert a másik témakörben alig kaptam rá választ. )
Mór, Bátony, Bercel, Bottyán, Csanád, Csongor, Gellért, Loránd, Lóránt, Lőrinc, Móric, Pongrác, Rudolf, Soma, Zalán, Zétény, Levente, Flórián, Sebestyén.
Lili, Lilla, Réka, Berta, Blanka, Hanga, Hanka, Hanna, Janka, Kincső, Matild, Panna, Róza, Zelma, Zolna, Dorottya, Gizella, Hajnácska, Johanna, Júlia, Lídia, Sarolta, Honoráta, Julianna, Rozália.
Szia!
Nekem nagyon tetszik a Simon Mór. Ez egy fantasztikus hangzású különleges név lenne:-)
Lánynévből a Simon Janka(de nekem a Janka név a gyengém:-))) valamint a Simon Sarolta is tetszik:-)
Minden jót nektek...és írjátok meg hogy végül mi lett?? :-)
Fiú: Zétény, Levente
Lány: Lilla, Hanga
Szerintem a Levente mar annyira elterjedt, hogy mikor iskolas lesz a gyereked az osztalyaban lesz 5 Levente, 4 Botond,5 Benedek,Meg Hanna, Lili , Johanna.
Ezek kozul amiket felsoroltal szerintem az L- betus nevekre tippelnek, szerintem az megy a legjobban a Simon nevhez.Loránd vagy Lóránt a Lanynevek kozul meg a Lidia vagy Berta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!