Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem kéne, hogy zavarjon, hogy...

Nem kéne, hogy zavarjon, hogy a leleteim nézegeti?

Figyelt kérdés

Anyósom időnként megkérdi,hogy meg nézhetné-e a kiskönyvem és a leleteim.Nem szeretném megbántani,mert nem egy sárkánytípus,de nekem kellemetlen,mert van olyan papír ami elég intim számomra és az orvoson kívül csak a párom tudja.Van olyan amire az van írva,hogy szexuális aktus közbeni görcsölés,meg egy kis hüvelygomba elleni gyógyszer recept,meg,hogy régebben szednem kellett nyugtatót és például nekem a súlyom is tabu.Ha azt mondom ne nézze meg,mert intim dolgaim is benne vannak,biztos megsértődik még ha meg is magyarázom,hogy miért.Elég régimódi és nem szeretném ha azt gondolná,hogy a gomba valami "rosszaság" következménye,neki nem volt ilyen és szerintem nem érti meg.

Nem akarom ezeket és az ilyenfajta leleteket különpakolni mert az az igazság,hogy többet nem találnám meg vagy elfelejteném mikor kellene.Na de akkor?Szorítsam össze a fogam?

2013. jún. 11. 19:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen együtt.Jól kijövök vele,rendes nő csak sértődékeny.
2013. jún. 12. 10:24
 12/12 anonim ***** válasza:

a sértődékenység zsarolás

úgy csinál mint a gyerek ha nem kap meg valamit

2013. jún. 12. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!