Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem kéne, hogy zavarjon, hogy...

Nem kéne, hogy zavarjon, hogy a leleteim nézegeti?

Figyelt kérdés

Anyósom időnként megkérdi,hogy meg nézhetné-e a kiskönyvem és a leleteim.Nem szeretném megbántani,mert nem egy sárkánytípus,de nekem kellemetlen,mert van olyan papír ami elég intim számomra és az orvoson kívül csak a párom tudja.Van olyan amire az van írva,hogy szexuális aktus közbeni görcsölés,meg egy kis hüvelygomba elleni gyógyszer recept,meg,hogy régebben szednem kellett nyugtatót és például nekem a súlyom is tabu.Ha azt mondom ne nézze meg,mert intim dolgaim is benne vannak,biztos megsértődik még ha meg is magyarázom,hogy miért.Elég régimódi és nem szeretném ha azt gondolná,hogy a gomba valami "rosszaság" következménye,neki nem volt ilyen és szerintem nem érti meg.

Nem akarom ezeket és az ilyenfajta leleteket különpakolni mert az az igazság,hogy többet nem találnám meg vagy elfelejteném mikor kellene.Na de akkor?Szorítsam össze a fogam?

2013. jún. 11. 19:46
1 2
 1/12 anonim válasza:
93%
Miért akarja ezt látni? Ráadásul időnként?
2013. jún. 11. 19:51
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Én nem adnám neki oda. Gondoljon amit akar.
2013. jún. 11. 19:52
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Már bocsánat, de mi köze ezekhez a dolgokhoz? Én is jóban vagyok anyóssal, de ilyeneket nem mutogatok neki, mert nincs hozzá semmi köze. Mond meg neki, hogy ne haragudjon, de nem szeretnéd megmutatni, mert túl intimnek és személyesnek érzed.
2013. jún. 11. 19:59
 4/12 A kérdező kommentje:
De,hogy mondjam neki,hogy nem rá tartozik?Rosdz lenne ha megbántanám és olyan is vagyok,hogy nem szólok ha problémám van.Fogalmam sincs miért érdekli,nem hiszem,hogy fontos információ lehet számára a hematokrit mennyisége a véremben.Elmondom neki,hogy minden oké vagy,hogy kissé vashiányom van meg illyenek.
2013. jún. 11. 20:16
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha kéri, kapd elő a papírokat, keress ki egy UH képet és mond neki, hogy ez publikus ezt megnézheti, de a többit nem adod oda, mert az nagyon személyes. Legalábbis én ezt csinálnám.
2013. jún. 11. 20:28
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem adnám oda, de mondanám neki, hogy cseréljünk, te is megnéznéd az ő leleteit, minden orvostól. Ez oda-vissza működik... Szerintem akkor elgondolkodna.
2013. jún. 11. 20:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

dehogyis adnám oda

de igenis kéne hogy zavarjon

annyira kéne hogy zavarjon, hogy ilyen kérdés fel se merüljön benned hogy lehet hogy odaadod

határozottan nem

a babás papírok másak, de miért nem elég ha elmondod mi van rajta? ennyi hetes, ennyi centi, ekkora a feje és kész

jaj már nehogy odaadd ha ezen megsértődik akkor vele van a baj

2013. jún. 11. 20:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként jóban vagytok, és kellemetlen lenne megmondani, hogy nem akarod odaadni, akkor nem kell ezt külön feszegetni szerintem. Egyszerűen ami publikus azt adnám oda neki, a többiről meg nem is tudja, hogy van. Így ő sem sértődik meg és neked sem kell ezzel foglalkoznod.
2013. jún. 11. 21:55
 9/12 A kérdező kommentje:

Az elég feltűnő lenne ha kikapdosnám meg válogatnám a papírokat. :/Ő olyan fajta aki ha elmosogatok,elmosogat utánam.Mintha nem hinné el,hogy minden rendben vagy annyira nyugtatja,hogy szám szerint tudja az ogtt-s cukor adataim.Pedig nem szakértője a terhességnek.

Azt hiszem legközelebb azt mondom,hogy semmi újdonság nincs a le(etek között.

2013. jún. 11. 23:38
 10/12 anonim ***** válasza:

És nem sárkány típus? :) Elég nehéz elhinni.

Én azt nem értem, hogy hogyan kerülnek a közelébe a papírok? Együtt laktok? Vagy arra kér, hogy vidd el neki ezeket?

Amúgy én is leráznám valahogy. Első körben a férjem kérném meg, hogy rendezze, mert az ő anyja.

2013. jún. 12. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!