Van még értelme leszokni, dohányos kismamák?
Sajnos, egészen a 28. hétig dohányoztam. Ami különbség, hogy a napi egy dobozt (még a terhesség előtt szívtam ennyit) sikerült csökkenteni először napi 5-6 szálra, a vége fele pedig már csak 3-4-et szívtam egy nap. Szombaton voltam pont 28 hetes, akkor megfogadtam, hogy nem mérgezhetem tovább a babámat, ezért úgy döntöttem, hogy nem szívok többet. Ma kedd van, nem is gyújtottam rá, de eléggé nehéz. Így kicsit ingerlékenyebb, idegesebb vagyok. Volt értelme leszokni? Nem ártok ezzel többet a babának?
A méhlepényről eltűnnek a dohányzás jelei - ha a szülésig nem gyújtok rá, vagy az már olyan marad amilyen (ha eddig látszott is rajta?)
Lehet leszólni, beszólni, én is tudom, hogy nagy baromságot csináltam, és rohadt lelkiismeret furdalásom van, de remélem, hogy nem ártottam maradandóan a kisbabámnak.
Köszönettel: egy kismama
Istenem, de idióta vagyok. Most aztán jól megnézhetem magam, ha baja lesz a babámnak. Viszont nem tudok nem idegeskedni, pedig már fáj a pocim is miatta.
Ugye tényleg nem lesz baja???
Szia,én is dohányzok,de a terhesség alatt teljesen letettem,majd szoptatás után újra visszaszoktam.
Nem is akartam leszokni róla,csak szüneteltettem.
De szoptatás után már alig vártam,hogy rágyújtsak.:)
És olyan jól esett,hogy nem tudom elmondani.:)Szóval,ha a babám alszik,akkor kimegyek 1 cigire.:)Ilyenkor már nem ártok neki,fogadd meg a tanácsom,ne gyújtsál rá terhesség alatt,mert ha valami lesz a babával,szívzörej,asztma,vagy bármi,akkor már késő a lelkiismeret furdaláshoz!
Figyu,nem cigivel a szánkban jövünk a világra,a cigi nem létszükséglet.
Meg még dohányozhatsz életedben eleget,ezt az időt meg kibírod,hisz már a felén is túlvagy!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!