Volna értelme megszakítani a terhességet?
Szia!
Elsősorban vegyél egy mély lélegzetet, és menj ki édesanyádhoz, beszéld meg vele!
Ha a babát nem akarod, akkor is szülői beleegyezés szükséges, szóval mindenképpen meg fogja tudni!
Szerintem a fogamzásgátlót nem lehet "kihasználni"! Nem kívánt terhességre ez a megoldás!
19hkm
Mindenképp beszélj a szüleiddel!Az a legfontosabb!Ha nem szeretnétek a babát,kell a szülői beleegyezés is.
Siess,mert csak 12 hétig veszik el!
Igen, mindenképp beszélj vele! Elsőre biztos nem fog tapsolni örömében, de később nem fogod megbánni, hogy megosztottad vele ezt a problémát. Ráadásul kiskorú is vagy és nélküle nem tudnál intézkedni, akárhogy is döntesz a babával kapcsolatban!
Mivel a baj már megtörtént, így csak azt tudom tanácsolni, hogy máskor nagyon,de nagyon figyelj oda a védekezésre és hogy ne eshess többé ilyen helyzetbe.
Hát így más a helyzet...gondolom, így végképp nem szeretnéd megtartani a babát.
Azt nem értem, hogy a szüleid miért nem tudnak róla? Feljelentés, stb...???
Ja, hát ha nem akarsz ügyet belőle...
Szerintem ez kamu. Ilyen kérdést senki nem tesz fel, aki magasabb értelmi színvonalon van egy hintalónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!