Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volna értelme megszakítani a...

Volna értelme megszakítani a terhességet?

Figyelt kérdés
16 éve lány vagyok és sajnos nem kívánt terhességem van kihasználták hogy nem tudok védekezni és így maradtam terhes de anyumék erről nem tudnak semmit

2013. máj. 2. 15:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Beszélj anyukáddal!!!!
2013. máj. 2. 15:33
 2/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Elsősorban vegyél egy mély lélegzetet, és menj ki édesanyádhoz, beszéld meg vele!

Ha a babát nem akarod, akkor is szülői beleegyezés szükséges, szóval mindenképpen meg fogja tudni!

Szerintem a fogamzásgátlót nem lehet "kihasználni"! Nem kívánt terhességre ez a megoldás!

19hkm

2013. máj. 2. 15:36
 3/18 anonim ***** válasza:

Mindenképp beszélj a szüleiddel!Az a legfontosabb!Ha nem szeretnétek a babát,kell a szülői beleegyezés is.

Siess,mert csak 12 hétig veszik el!

2013. máj. 2. 15:37
 4/18 anonim ***** válasza:

Igen, mindenképp beszélj vele! Elsőre biztos nem fog tapsolni örömében, de később nem fogod megbánni, hogy megosztottad vele ezt a problémát. Ráadásul kiskorú is vagy és nélküle nem tudnál intézkedni, akárhogy is döntesz a babával kapcsolatban!

Mivel a baj már megtörtént, így csak azt tudom tanácsolni, hogy máskor nagyon,de nagyon figyelj oda a védekezésre és hogy ne eshess többé ilyen helyzetbe.

2013. máj. 2. 15:38
 5/18 A kérdező kommentje:
hát erőszaknál szerintem nem nagyon van védekezési lehetőség..... :( :(
2013. máj. 2. 15:39
 6/18 anonim ***** válasza:

Hát így más a helyzet...gondolom, így végképp nem szeretnéd megtartani a babát.

Azt nem értem, hogy a szüleid miért nem tudnak róla? Feljelentés, stb...???

2013. máj. 2. 15:41
 7/18 A kérdező kommentje:
mert nem akarok ügyet belőle :(
2013. máj. 2. 15:42
 8/18 anonim ***** válasza:
Mivel nem ismerem az ügyet,nem tudok nagyon segíteni,de a baba miatt mindenképp szólnod kell a szüleidnek, majd jön a kérdés,hogy hogyan "sikerült" és mivel ők is tehetnek helyetted feljelentést, nem tudod elkerülni az ügyet. Egy erőszak nem gyerekjáték, főleg,ha "eredménye" is lett...
2013. máj. 2. 15:46
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Ja, hát ha nem akarsz ügyet belőle...

Szerintem ez kamu. Ilyen kérdést senki nem tesz fel, aki magasabb értelmi színvonalon van egy hintalónál.

2013. máj. 2. 16:00
 10/18 A kérdező kommentje:
kösz a kedvességed... de el mehetsz a *** :(
2013. máj. 2. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!