Ha cukormentesen élek évek óta és szénhidrátot is főként csak gyümölcs formájában fogyasztok, akkor van bármi értelme a cukorterheléses vizsgálatnak nálam?
Szénhidrát azért mindenben van, és a gyümölcsöknek is nagyon magas a ch. tartama.
Nem eszel krumplit, rizst, tésztát, kenyeret, stb? Mert ezeknek is van ch tartalmuk, nem is kevés.
És attól még lehet terhességi cukrod, mert nem eszel cukrot.
az egészséges életmód előtt is lehetett mondjuk IR-ed, akkor pedig elképzelhető, hogy gyógyszerre van szükséged a baba miatt
én megcsináltatnám a vizsgálatot, még ha pici is az esély a betegségre, de engem megnyugtatna, hogy minden rendben van, ideálisan tud fejlődni a pici
Nem, nem eszem sem krumplit, sem tésztát, sem semmilyen kenyeret (sem kekszeket, sütiket, stb). Rizst kb havonta egyszer, akkor is csak keveset. Nem tudom, hogy azelőtt volt-e IR-em, de a családomban nincs cukorbeteg, és tudtommal terhességi cukorbeteg sem volt. Tudom, hogy ez még nem jelent semmit, csak azért biztatóbb, mintha lett volna. :)
Eddig az eredményeim alapján makk egészséges vagyok. Mint az elmúlt években is. (Ha már valaki szerint "ilyen egészségtelenül eszem"...) És essen csak nekem, aki akar, de ez az _egyetlen_ vizsgálat, ami alól kihúznám magam. De majd meglátom még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!