Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktatok jégkockatartóban...

Szoktatok jégkockatartóban lefagyasztani a babának kóstolót? Gyümölcs turmixot; bármit. Van értelme?

Figyelt kérdés

2013. febr. 28. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kb.6 hónapos kortól főztem csirkemellet, összeturmixoltam, és azt jégkockatartóba fagyasztottam. Jó volt tárolni, aztán elővenni. És mindennap a kajájába melegítettem egyet!!!
2013. febr. 28. 21:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Szuper, én is valahogy így gondoltam, de jobb a tapasztalat! Köszi!
2013. febr. 28. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
en nyaron rengeteg gyumolcsot tettem igy el jegre, amikor elkezdtuk a hozzataplalast, csak egy kockat kellett kivennem, kiolvasztottam es kesz is volt, ha meg nott az adag akkor tobbet vettem ki.
2013. febr. 28. 22:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia,en is fagyasztottam csirkemellet,de marhahust,disznot,halat is,igy valtozatosabb volt,minden nap mast kapott.Amugy nagyon jo evo volt a fiam,igy mast nem fagyasztottam,mert nem lett volna eleg egy jegkockanyi.Nem tudom szoptatsz-e,ha igen,en anyatejet is raktam el,mikor mar nem szopott,akkor vettem elo es raktam a fozelekeibe egy-egy kockanyit.
2013. febr. 28. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:

pont akkora adag 1 kocka, amit a főzihez adagolni kell.

én a husit csináltam meg így, a többi zöldséget gyümit csak sima tárolóba tettem.

2013. febr. 28. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:

mindent ,hús,zöldség gyümölcs

összedobálom és főzöm

2013. febr. 28. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!