Ha cukormentesen élek évek óta és szénhidrátot is főként csak gyümölcs formájában fogyasztok, akkor van bármi értelme a cukorterheléses vizsgálatnak nálam?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva abban sem vagyok biztos, hogy azt a tömény löttyöt meg bírnám inni (citromlével sem). Annyira elszoktam már az átlag számára édestől.2013. márc. 14. 10:36
31/31 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. Kedves kérdező valamennyi szénhidrátra még a cukorbetegeknek is szüksége van egyébként. Teljesen Ch mentesen élni nem jó de te ahogy írod fogyasztasz gyümölcsöt, néha rizst szerintem nagy baj nem lehet. Egyébként meg annak sincs értelme ha csak azért eszed mert muszáj holott semmid se kívánja.
Én pl. a 3. terhességemnél és most a negyediknél is (de már nem mondom senkinek) annyira megundorodtam a hústól hogy lényegében vegetáriánus lettem/voltam végig. Nem lettem se vérszegény se semmi. 4200 grammos babát szültem, és feltételezem most is hasonlót fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!