Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most tényleg ennyire vállalhat...

Most tényleg ennyire vállalhatatlan a kinézetem? (képek)

Figyelt kérdés

Rendesen elszomorít, mikor mondják: "jól kicombosodtál"... Meg hasonlók. Én elfogadom magamat, de annyira nagyon rosszul esik azért.

Tudom, hogy kismama vagyok, de akkor is! A környezetembe mindenki "kövérebb" volt, miért akadnak ki? Oké, tudom, hogy nem vagyok egy nádszál már...

Anno 171cm és 50kg voltam, aztán direkt híztam 60kgre, és akkor lettem kismami... :( komolyan az egész napom olyan rossz emiatt..

[link]

[link]

2013. jún. 9. 18:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
70%

Uramisten,ameddig nem töltődött be a kép azt hittem j. Lopez duplája veri ki majd a szemem. :-D

Ezek az emberek olyan viccesek.Amilyen csini voltál terhesség előtt is,ne csodálkozz ha beszólnak.Van aki kárörvend,hogy te is hízhatsz nem csak ő,meg van pár korlátolt patkány aki úgy gondolja,hogy az EMBER az xs-es méret,a többi meg írtani való.Bocs pár hozzászólótol,de nem ártana szemészetre mennetek banyek mer' elkellne,ha szerintetek "van csípője rendesen".Nem hinném továbbá,hogy ez a legfontosabb dolog amit meg kell említeni egy kismama láttán,hatalmas nagy taplóságra vall,mint az is mikor nem érdekel valakit az egészsége a babának csak a neme.Olyankor kell azt mondani,hogy fél lábú lesz de nem baj mert kisfiú,aztán had kapjon a fejéhez,hogy hoppika ez beszólt nekem.

A súlyom nekem nem említették,én egy ideig stresszeltem e miatt,nem fogok koplalni,egész életemben a súlyomra kellett figyelnem,most had csússzon be a krumplistészta 11-kor ha éhes leszek.Figyelem a kgokat,de ha több jön fel már nem fakadok sírva,olyan típus vagyok,hogy éhezéssel sem bírnék 65 alá csúszni.A másik,hogy aki ismer tudja,hogy 32 kg-ot adtam le terhesség előtt,bár egy betegségből való gyógyulás után.Ez a közel 10 ami feljött 24 hét alatt kutyafaxa az akaraterőmnek.Nem szeretnék 16-18nál többet,de ha kell leadok egy 20ast is.Ki merne nekem beszólni? ;-)

Fel a fejjel,amúgy nagyon csini vagy így is,nehogy már engedd,hogy mást mondjanak!

2013. jún. 10. 00:39
 32/39 anonim ***** válasza:

Sztem veled van "baj" kedves kerdezo. Mar nem ez az elso kerdesed!!!

Azok akik azt mondjak, h kicombosodtal egyaltalan nem biztos, hogy rosszindulatbol mondjak. Te sajat magaddal nem vagy elegedett barmennyire is hangoztatod az ellenkezojet. Ha az lennel akkor nem tennel fel ugyanarrol a temarol tobbszor is kerdest. Holott az elozonel is elmondtak neked, hogy semmi baj veled.

Nekem is megjegyzik sokan, hogy megasszonyosodtam, sot akkora a pocim, h sokan azt hiszik mar a legveget jarom, holott csak 22 hetes vagyok. De en buszke vagyok az allapotomra es egy percig nem erdekel, hogy mennyit hizok v ki mit gondol es abszolut nincs szugsegem, hogy vadidegenek erositsenek meg abban, hogy csinos vagyok e.

Probald meg elfogadni magad! Es orulj neki, hogy atelheted ezt a csodas allapotot.

2013. jún. 10. 01:51
 33/39 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a hozzászólásokat, de a fél karomat odaadnám, ha ilyen csini kismama lehetnék!

Én alacsony vagyok és a lányom után bőven maradt rajtam plusz! Most a 2. babámat várom, és szerencsére most még egy kg-t nem híztam!

Csinos kismama vagy! Ne foglalkozz azzal ki mit mond! Csak irigyek! :D

2013. jún. 10. 07:54
 34/39 anonim ***** válasza:
Na, ezt mondtam, h valakinek a te asszonyos, combos alakod az álma. Amúgy meg tényleg furcsa a viselkedésed. az ember nem akkor vállal babát, amikor már elfogadta, felérte ésszel, hogy ez ezzel jár és nem parázik azon, h már sose lesz lányos alakja?
2013. jún. 10. 08:12
 35/39 anonim ***** válasza:
:) Nagyon csini csaj vagy,második hozzászóló vagyok.Nekem is ilyesmi alkatom van,viszont mi 3 éve várunk a babára és most olyan szereket kaptam amiktől hiztam,de egyáltalán nem érdekel,majd ha meglesz a csöppség utána lehetünk még ilyenek!Eszméletlen jól nézel ki :)))
2013. jún. 10. 09:34
 36/39 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon csinos vagy! Élvezd már az állapotod, aki beszól, az irigy!

Tudom, hogy nehéz elfogadni magad, mert én is 172cm-esen, 49 kilóval lettem terhes és most 9 hónapos a kisfiam és 55kiló vagyok, és annyira utálom magam.

De most normál testalkatú vagyok, azelőtt ropi voltam:-) ez van!

A legnehezebb magad elfogadni, de hidd el, amíg kismama voltam, én élveztem a kerekedő hasam, csak szülés után zavart, de az le fog menni.

Lazíts, szép vagy!

2013. jún. 10. 09:50
 37/39 anonim ***** válasza:
Csinos kismama vagy, aki meg azt mondja hogy kövér vagy csak irigy. Ő is szeretne olyan csinos kismama lenni mint te.
2013. jún. 10. 12:01
 38/39 anonim ***** válasza:
71%

Eredetileg iszonyú vékony voltál (az én ízlésem szerint legalábbis) ahhoz képest valóban "megcombosodtál" na de ahhoz az eredeti állapothoz képest nem volt nehéz, lássuk be...

Tök mindegy most milyen vagy, utána ugyanúgy lemehet sőt a csípőd se marad széles meg nagy ahogy írták ez is egyén függő, nekem pl. jópár centivel kisebb a fenekem-csípőm mert a harmadik babám után mindent átfogó mozgásba kezdtem amit korábban nem, vagy nem ilyen szinten és MINDEN ruhám nagy amit a gyerekek előtt hordtam. Normál alkat voltam akkor is szóval nem duci vagy ilyesmi.

2013. jún. 10. 12:02
 39/39 anonim ***** válasza:
Én egy kiteljesedett, érett, nőies nőt látok.Ugyanolyan már nem leszel, mint rég, mégha tornázol is majd, de ez nem is baj.Más lesz az értékrended is, másképp nézel majd magadra is.Annyi biztos, hogy nemcsak baba, hanem anya is születik.Fontos,hogy fogadd el a változásokat és ne aggódj, nem vagy bálna típus, mégha marad is rajtad majd plusz a szülés után.De most is nagyon csinos vagy.Boldog babavárást, könnyű szülést kívánok Neked!
2013. jún. 10. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!