Most tényleg ennyire vállalhatatlan a kinézetem? (képek)
Rendesen elszomorít, mikor mondják: "jól kicombosodtál"... Meg hasonlók. Én elfogadom magamat, de annyira nagyon rosszul esik azért.
Tudom, hogy kismama vagyok, de akkor is! A környezetembe mindenki "kövérebb" volt, miért akadnak ki? Oké, tudom, hogy nem vagyok egy nádszál már...
Anno 171cm és 50kg voltam, aztán direkt híztam 60kgre, és akkor lettem kismami... :( komolyan az egész napom olyan rossz emiatt..
Egyáltalán nem vagy kövér,nagyon csinos kismama vagy,sokan megirigyelnének.A környezeted a bunkó,ne hagyd senkinek,hogy tönkretegye életed legszebb időszakát,akik beszóltak azokat kerüld nagy ívből,és büszkén vállald fel a pocakodat,mert abszolút vállalható (sőt...)
Mikorra vagy kiírva?
Gratulálok a kislányhoz,sok boldogságot kívánok hozzá!
Aranyosak vagytok:) persze, abban a pillanatban mikor mondják, úgy teszek mint akit nem érdekel és büszke. De utána...az a rosszabb.
Kedves Frank! Örülök, hogy a feleségedet és téged ez nem zavar. Mint írtam, ELFOGADOM MAGAMAT, és nem ez a legfobtosabb. A primitívségnek s ennek a kérdésnek semmi köze egymáshoz. Inkább a Te vélemény nyilvánításidat fogalmaznám úgy, hogy : primitív.
Nem nyafogok ilyenen, csak a környezők tudhatnák, hogy közel sem olyan vészes a helyzet mint ahogy látják.
Más 171cm 68-69 kilónak örülnének. Én kismamaként vagyok ennyi. Igen, lehet a régi magamhoz meghíztam, amit tudok, hogy mitől.
Ez egy boldog szakasz, csak mindig jön valami "kedves" beszólás, ami egy pár órára igen lelomboz.
Szeptember 19re vagyok kiírva:)
Szerintem is kifejezetten csinos kismama vagy, egyáltalán nem vagy hájas, vagy bármi, szép kerek a pocakod, bőröd is szép, az pedig, hogy kicsit kikerekedett a csípőd, a világ legtermészetesebb dolga, és hozzátartozik a várandóssághoz!
Én úgy gondolom, hogy akik beszólnak vagy megjegyzéseket tesznek, csupán irigyek, mert vagy nem így néztek ki terhesen vagy rettegnek, hogy nem így fognak kinézni...
Nem kell foglalkozni velük, egyik füleden be, másikon ki!:)
Azok az emberek vakok?
Szerintem földhöz vernék a seggüket örömükben, ha így nézhetnének ki.
Szerintem sokan örülnének neki, ha igy néznének ki, nem hogy terhesen hanem anélkül!
Szerintem készül fel a következő beszólásra, pl:-Jól kicombosodtál! Hát lehet, de még a hasam hogy megnőtt :)! Vagy valami hasonlóval! És ne foglalkozz velük! Ez a te 9 hónapod, élvezd!
Nekem a doki/védőnő sisem mondott ilyet. Szerintem nem sok amit felszedtél utolsó!!:)
Én úgy döntöttem, megpróbálok több gyümölcsöt, kevesebb sz.hidrátot enni.
Észrevettem, hogy elkezdtem vizesedni nem gyengén...
Azért, jó tudni higy mások is vannak így. Igen, valahol úgy érzem, hogy a kismamákat nagyon "szemmel tartják", azaz kritizálják, mind az orvosok és családok/barátok.
Persze, szó sincs arról, hogy haragudnék ha valaki megjegyzi, de amikor úgy mondja, hogy közben méreget, és dülleszti a szemeit.
Mindegy is, nem rosszúl érzem magam, legalább is most( azért jó pozitívat hallani, s nem csak a begatívat), csak néha olyan "másnak".
Mindenkinek gratulálok akinek van babája,més akinek kesz!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!
Kedves kérdező.
5 hónapos kisbaba anyukája vagyok.A terhességem előtt voltam 75 kg( 176 cm)a terhességem alatt felszedtem 32 kg-ot,igen jól olvasod.Már leadtam belőle 15,de még küzdök majd vele.Akkor erre mit léptek volna neked ha ennyit felszedsz??? El kell mondjam nagyon csini kismama vagy .Ne foglalkozz te senkivel és semmivel.A kisbabád a fontos :)
Nagyon boldog babavárást kivánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!