Most tényleg ennyire vállalhatatlan a kinézetem? (képek)
Rendesen elszomorít, mikor mondják: "jól kicombosodtál"... Meg hasonlók. Én elfogadom magamat, de annyira nagyon rosszul esik azért.
Tudom, hogy kismama vagyok, de akkor is! A környezetembe mindenki "kövérebb" volt, miért akadnak ki? Oké, tudom, hogy nem vagyok egy nádszál már...
Anno 171cm és 50kg voltam, aztán direkt híztam 60kgre, és akkor lettem kismami... :( komolyan az egész napom olyan rossz emiatt..
:)) lehet furcsa, de jó olvasni, nem a bánattól könnyezikmaz ember meg, hanem attól, hogy jó olvasni.
Nem ítélem el, és soha nem tettem megjegyzést azokra a kismamákra akik többet híztak. Tudom milyen, mikor jönnek azok a napok, amikor falásroham jön ránk.
Sósra édes, aztán savanyú. Nehéz kontrollálni, szerencsések akik tudják. Én megpróbálom, ha nem sikerül, akkor szülés után!
Utolsó, még valami: szerintem Te állsz hozzá jól!
Akövetkező megjegyzésnél, tuti kitalálok valami frappánsat:) pl, amit írt az egyik válaszoló!!!
Szerintem nagyon csinos kismama vagy!!!!!!!
Ne foglalkozz másokkal!Nem éri meg ezért bosszankodnod!
Boldog babavárást!! :)
Nekem most ez jutott eszembe, ha valaki megszólna, hogy kicombosodtál válaszold a következőt:
- Hát igen, de én terhes vagyok...neked mi a mentséged?
Hát köszi. Az eleje kicsit erős volt...
Kb 7-8 hónappal ez előtti kép:) most vagyok lassan 6 hónapos
Nem vagyok valami vaskos alkat alapvetően.
Igen! Egyszerűem a combok...azok zavarnak. Rendben, tudom, hogy nem így fog maradni, és ahhoz képest sok jött fel, illetve rossz helyekre.
Sajnos tapasztalom nem gyengén a vízesedést is, főleg a lábaimon:/
Ahogy benyomom egy szép fehér kör marad ott.
Ez van.
De félre ne értsetek, komolyan...nem sipákolni jöttem ide, és nem vígasztalásért...használom a tükröt, lehet elfogultabb vagyok magammal, hiszen felfogtam: kismama vagyok.
25-ös vagyok
Ne haragudj, de tényleg elámulhatott az, aki ilyen vékonyan ismert meg, mert ehhez a régi képedhez képest azért megasszonyosodtál, hogy finoman fejezzem ki magam. Van különbség na, és ezt észreveszik, a szókimondóbbak meg szóvá is teszik. Nincs ebben semmi. Van szemed nekd is, nekik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!