Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most tényleg ennyire vállalhat...

Most tényleg ennyire vállalhatatlan a kinézetem? (képek)

Figyelt kérdés

Rendesen elszomorít, mikor mondják: "jól kicombosodtál"... Meg hasonlók. Én elfogadom magamat, de annyira nagyon rosszul esik azért.

Tudom, hogy kismama vagyok, de akkor is! A környezetembe mindenki "kövérebb" volt, miért akadnak ki? Oké, tudom, hogy nem vagyok egy nádszál már...

Anno 171cm és 50kg voltam, aztán direkt híztam 60kgre, és akkor lettem kismami... :( komolyan az egész napom olyan rossz emiatt..

[link]

[link]

2013. jún. 9. 18:35
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

:)) lehet furcsa, de jó olvasni, nem a bánattól könnyezikmaz ember meg, hanem attól, hogy jó olvasni.

Nem ítélem el, és soha nem tettem megjegyzést azokra a kismamákra akik többet híztak. Tudom milyen, mikor jönnek azok a napok, amikor falásroham jön ránk.

Sósra édes, aztán savanyú. Nehéz kontrollálni, szerencsések akik tudják. Én megpróbálom, ha nem sikerül, akkor szülés után!

Utolsó, még valami: szerintem Te állsz hozzá jól!

Akövetkező megjegyzésnél, tuti kitalálok valami frappánsat:) pl, amit írt az egyik válaszoló!!!

2013. jún. 9. 21:41
 22/39 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nagyon csinos kismama vagy!!!!!!!

Ne foglalkozz másokkal!Nem éri meg ezért bosszankodnod!

Boldog babavárást!! :)

2013. jún. 9. 21:53
 23/39 anonim ***** válasza:
54%

Nekem most ez jutott eszembe, ha valaki megszólna, hogy kicombosodtál válaszold a következőt:

- Hát igen, de én terhes vagyok...neked mi a mentséged?

2013. jún. 9. 22:04
 24/39 A kérdező kommentje:
Utolsó:))) ezen most nagyon mosolyogtam:)) nem merném ezt válaszolni, de ahogy elképzelem a helyzetet úgy mókás:))
2013. jún. 9. 22:19
 25/39 anonim ***** válasza:
10%
Hát azért van combod rendesen. A csípőd meg, ha már a csontok szétmentek, az már nem fog visszamenni, így a feneked is széles marad, még ha a háj le is megy róla. Ez ilyen, a terhességgel megváltozik a test. Aki babát akar, annak számolnia kell ezzel. Fogsz kapni pozitív és negatív kritikát is, mert minden ember más. Nem biztos, hogy bunkó az, aki azt mondja, kicombosodtál. Ő így látja, kész. Aki meg dicsér, az meg szépnek lát, mert lehet, h ő neki meg a te alakod az álma, mert mondjuk életében nem volt 75 kg alatt. Én azt mondom, a kritikát mindig meg kell hallgatni, mert sokszor van benne valami, de nem kell véresen komolyan venni. azt se, ha valaki nagyon-nagyon dicsér. Náluk is előfordulhat, h csak nyalizásból mondja, kedveskedésből, vagy azért, h te is visszadicsérd. Itt meg pl. a magas százalékokért. szóval meghallgatni a pozitív és negatív kritikákat de nem komolyan venni és boldog leszel.
2013. jún. 9. 22:19
 26/39 A kérdező kommentje:

Hát köszi. Az eleje kicsit erős volt...

Kb 7-8 hónappal ez előtti kép:) most vagyok lassan 6 hónapos

[link]

Nem vagyok valami vaskos alkat alapvetően.

2013. jún. 9. 22:39
 27/39 anonim ***** válasza:
65%
Hát....ebben az esetben valóban igaza van annak,aki ezt mondta....DE ez nem azt jelenti,h nem vagy szép igy is. Valjuk be,tényleg combosabb lettél,viszont terhes vagy és ez evvel is járhat.
2013. jún. 9. 22:53
 28/39 A kérdező kommentje:

Igen! Egyszerűem a combok...azok zavarnak. Rendben, tudom, hogy nem így fog maradni, és ahhoz képest sok jött fel, illetve rossz helyekre.

Sajnos tapasztalom nem gyengén a vízesedést is, főleg a lábaimon:/

Ahogy benyomom egy szép fehér kör marad ott.

Ez van.

De félre ne értsetek, komolyan...nem sipákolni jöttem ide, és nem vígasztalásért...használom a tükröt, lehet elfogultabb vagyok magammal, hiszen felfogtam: kismama vagyok.

2013. jún. 9. 23:02
 29/39 anonim ***** válasza:
49%

25-ös vagyok

Ne haragudj, de tényleg elámulhatott az, aki ilyen vékonyan ismert meg, mert ehhez a régi képedhez képest azért megasszonyosodtál, hogy finoman fejezzem ki magam. Van különbség na, és ezt észreveszik, a szókimondóbbak meg szóvá is teszik. Nincs ebben semmi. Van szemed nekd is, nekik is.

2013. jún. 9. 23:36
 30/39 A kérdező kommentje:
Na ez az!! No mindegy, majd szülés után!! Köszönöm mindenkinek a válaszát!!
2013. jún. 9. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!