Most tényleg ennyire vállalhatatlan a kinézetem? (képek)
Rendesen elszomorít, mikor mondják: "jól kicombosodtál"... Meg hasonlók. Én elfogadom magamat, de annyira nagyon rosszul esik azért.
Tudom, hogy kismama vagyok, de akkor is! A környezetembe mindenki "kövérebb" volt, miért akadnak ki? Oké, tudom, hogy nem vagyok egy nádszál már...
Anno 171cm és 50kg voltam, aztán direkt híztam 60kgre, és akkor lettem kismami... :( komolyan az egész napom olyan rossz emiatt..
Kedves boltban dolgozók is közlik velem, és a családom pár tagja is. Tudom, hogy ezzel jár, ezért nem is èrdekelt eddig. Örülök, hogy egészséges ès ennyi. :(
Magyarán a párom az egyedüli aki még mindig csinosnak lát, és tudja, hogy ez egy állapot és bem kedvtelésből híztam meg.
Nem tudom milyen voltál előtte, de a csípőd elég széles!
Vannak őszinte emberek,akik kerek perec megmondják amit gondolnak, ezen nem szabad megsértődni, ők így látják, hogy ezek előtt sokka vékonyabb voltál.
Tőlem is kérdezte meg barátnőm anyja hogy terhes vagyok-e, de akkor nem voltam az, csak felszedtem jó pár kilót. Nem esett jól, de hát ez van, kívűlről így látnak!
Mind kismama én is elfogúlt vagyok magammal szemben, mert csak a babára gondolok aki a nagy kerek pocakomban van, de bizony a karom, combom, lábam is hízott, nem csak a hasam.
Nem csak a pozitív kritikát kell meghallgatni, meghallani, a negatívat is, és el kell fogadni...
Ha többen is mondják, akkor valószínű tényleg sokat híztál a régi magadhoz képest!
Nem hisztizek, de már mindjárt sírógörcsöt kapok!
Miért kell elrontani egy szép időstakot, miért nrmális az, ha csak a pocak hízik???? Miért kell azt gondolni, hogy meg lehet őrizni az alakod? Kiskányt várok, és igen a plusz 7-8 kg a fenekem és a combomon van.
25 hetes vagyok, ès nagyon unom! Esküszöm bezárkózok a lakásunkba, és senki nem jöhet át. Megviisel, mert alig 1 éve, önképzavarom volt. Szerencsére, sikerült meggyógyulni hamar. Jól tudják, és még is a legérzékenyebb pontom támadják!
5.
azért ez kulturáltság kérdése is. én is láttam olyat, aki sokat hízott magához képest is, meg amúgy is és tényleg hatalmas, meg ormótlan lett mindenütt. de nem éreztem feladatomnak, h ezt a szemébe vágjam, nem hiszem, h ez erény lenne. nem kell a bunkóságot összekeverni az őszinteséggel, mert két különböző dolog
Utolsó, én így gondolom/gondoltam. Ha belinkelnék egy 1 évvel ezelőtti képet, senki sem hinné el. Marha rossz visszanézni azokat a képeket... Mindig csak egy vígasztal, hogy sikerült a legnagyobb álmom. De ez akkor is rossz.
Nyílván lemegy hamar, de addig is még van legalább 14-15 hetem, hogy a jófej megjegyzéseket hallgassam. Nem baj az őszinteség, de amikor napo szinten ezzel tépik a szájukat, az az unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!