Baj lehet? 38 hkm

Figyelt kérdés
38 hetes kismami vagyok.A dokim heti 2 x hívott vissza nst re plusz Uh.III fokban érett lepény, cx2000 méhszáj. Szerintetek valami probléma lehet hogy most már 2 x kell vissza mennem?? Szerintetek meddig húzhatom??

2013. jún. 7. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Terhességi diabétesszel nekem már a 35. héttől heti kétszer kellett járnom.

A 38. héten született meg a kisfiam, azért ez a hét már nem koraszülött időszak! Most már bármikor jöhet a baba, akár holnap is, de lehet, még két hetet is kihúzol.

Lelkiismeretes dokid van, hallgass rá. Pont azért járat kétszer egy héten (ráadásul uh-ra is), hogy amint gond adódik, gyorsan tudjatok rá reagálni.

Ha pedig már most komoly gond lenne, befektetne és azt mondaná, indítsátok meg a szülést a baba érdekében.

2013. jún. 7. 13:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Én a betöltött 40. hétig csak heti egyszer mentem ctg-re,következő héten pedig hétfő,szerda,péntek...szombaton szültem!Annyi hogy csináltak köldökzsinór vizsgálatot,de pl sokan irják,hogy nekik amnioszkópia is volt,nekem egyszer sem nézték a magzatvizet!Tényleg orvos,Sztk és kórház válogatja!
2013. jún. 8. 12:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!