Baj lehet? 38 hkm
38. hét után én is heti 2x mentem.
Ez a protokoll!
nekem egyik gyerekkel sem kellett heti 2x menni, szerintem a III. fokban érett méhlepény miatt óvatosabb
ha baj lenne, bent tartana, nyugi
Az utolsó időszakban nagyon sok vizsgálat van, és az orvos belátásán, lelkiismeretességén múlik, hogy azon kívül még milyen vizsgálatok kér, vagy rendel el. Ha bajra gyanakszol, nyugodtan kérdezz rá, nem fog megharagudni érte. Ráadásul nem viccelnek, hogyha bajt gyanítanak, akkor rögtön kórházba küldenének. Egyébként szerintem, ezek a terhességi korodnak megfelelőek az eredmények, és ha tippelhetek, kb. időre baba is lesz belőle. (1-2 hét még)
Könnyű szülést és jó babázást!
Nekem is heti kétszer kell menni, és a kórházban minden kismamának, aki betöltötte a 38. hetet.
40. hét után két naponta.
5. vagyok
Nem, a III. fokban érett lepény megfelel a terhességi korodnak. Folyamatosan "öregszik" el a méhlepény, egyre kevésbé hatékony, és a szülés előtti 1-2 hétben (van, akinek már előbb is), eléri a III. fokozatot. Nincs ezzel gond, teljesen normális. Én 29 hetes vagyok, I. fokban érett a lepény. Azt mondták, hogy kb. a 32.-33. hét környékén számíthatok, hogy II. fokban lesz érett, majd kb. a 36. héttől III. fokban.
Ez a "meddig húzhatom III-as lepénnyel" semmit nem jelent... Ha öreg, de attól függetlenül jól ellátja a babát nincs jelentősége. Nekem 28 hetesen II-III-as volt, 32 hetesen III-as és 36 hetesen már IV-est!!! írt a doki. Flowmetria jó, NST-re én is az öreg lepény miatt járok kétszer egy héten, de azt mondta az NST-s, ha tényleg olyan rossz lenne a lepény, már szülőszobán lennék. Nekem is 2000 a méhszájam. Ha amúgy ezeken az ellenőrzéseken jók az eredményeid szerintem időre fog születik a babád, ne aggódj, észre veszik, ha baj van! Minden jót!
38hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!