Baj lehet? 38 hkm

Figyelt kérdés
38 hetes kismami vagyok.A dokim heti 2 x hívott vissza nst re plusz Uh.III fokban érett lepény, cx2000 méhszáj. Szerintetek valami probléma lehet hogy most már 2 x kell vissza mennem?? Szerintetek meddig húzhatom??

2013. jún. 7. 11:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Betöltött 38. héttől hetente 2-szer kell menni mindenkinek.
2013. jún. 7. 12:00
 2/12 anonim ***** válasza:

38. hét után én is heti 2x mentem.

Ez a protokoll!

2013. jún. 7. 12:03
 3/12 anonim ***** válasza:

nekem egyik gyerekkel sem kellett heti 2x menni, szerintem a III. fokban érett méhlepény miatt óvatosabb

ha baj lenne, bent tartana, nyugi

2013. jún. 7. 12:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Ismerőseim sem mentek heti 2 x nts-re, csak ha valami gond volt:S Akkor a III fokban érett lepény, jelezheti azt hogy korábban fog érkezni?
2013. jún. 7. 12:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Az utolsó időszakban nagyon sok vizsgálat van, és az orvos belátásán, lelkiismeretességén múlik, hogy azon kívül még milyen vizsgálatok kér, vagy rendel el. Ha bajra gyanakszol, nyugodtan kérdezz rá, nem fog megharagudni érte. Ráadásul nem viccelnek, hogyha bajt gyanítanak, akkor rögtön kórházba küldenének. Egyébként szerintem, ezek a terhességi korodnak megfelelőek az eredmények, és ha tippelhetek, kb. időre baba is lesz belőle. (1-2 hét még)

Könnyű szülést és jó babázást!

2013. jún. 7. 12:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem is heti kétszer kell menni, és a kórházban minden kismamának, aki betöltötte a 38. hetet.

40. hét után két naponta.

2013. jún. 7. 12:13
 7/12 anonim ***** válasza:

5. vagyok

Nem, a III. fokban érett lepény megfelel a terhességi korodnak. Folyamatosan "öregszik" el a méhlepény, egyre kevésbé hatékony, és a szülés előtti 1-2 hétben (van, akinek már előbb is), eléri a III. fokozatot. Nincs ezzel gond, teljesen normális. Én 29 hetes vagyok, I. fokban érett a lepény. Azt mondták, hogy kb. a 32.-33. hét környékén számíthatok, hogy II. fokban lesz érett, majd kb. a 36. héttől III. fokban.

2013. jún. 7. 12:13
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez a "meddig húzhatom III-as lepénnyel" semmit nem jelent... Ha öreg, de attól függetlenül jól ellátja a babát nincs jelentősége. Nekem 28 hetesen II-III-as volt, 32 hetesen III-as és 36 hetesen már IV-est!!! írt a doki. Flowmetria jó, NST-re én is az öreg lepény miatt járok kétszer egy héten, de azt mondta az NST-s, ha tényleg olyan rossz lenne a lepény, már szülőszobán lennék. Nekem is 2000 a méhszájam. Ha amúgy ezeken az ellenőrzéseken jók az eredményeid szerintem időre fog születik a babád, ne aggódj, észre veszik, ha baj van! Minden jót!

38hkm

2013. jún. 7. 12:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Azért 38 hetesen már nincs annyira korán ha meg is születne. Az én lányom a 37. héten született teljesen egészségesen!! Ne aggódj nem lesz baj! Könnyű szülést Neked!
2013. jún. 7. 13:03
 10/12 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Akkor ezek szerint kórháza válogatja. SOTE II-n mindenkinek kell menni 38 héttől. Egyébként az én fiam 38+4-re született, egészséges, mint a makk.
2013. jún. 7. 13:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!