Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menzesz helyett néha alhas...

Menzesz helyett néha alhas görcs, mellfájdalom. 6 napja késik, 1 db negatív teszt. Valaki szerint lehet ez terhesség?

Figyelt kérdés

30 napos ciklusokkal.

Utolsó mensi dec 9-től. Megszakításos. (Nem lenne probléma)

Tegnap negatív teszt. Mikor teszteljek újra?

Terhesség vagy más a probléma?😔

tegnap 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A legtöbb 25ös teszt már kimutatná ha baba lenne. Ha szeretnél 2 nap múlva tesztelj, de inkább keress fel nőgyógyászt.

Én az ilyen nem jön meg, csak görcsöl dolgot tavaly elhanyagoltam, hogy tuti nem lesz baj, aztán gyógyszeresen kellett a méhnyálkahártyát leválasztani mert mivel nem ürült, nagyon vastag lett. 10 nap masszív vérzés volt miatta :/ (a vastag endometrium alapja lehet a daganatos elváltozásoknak)

ma 04:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Oh. Sajnálom. 😔 Nekem soha nem volt nőgyógyászati problémám. Kicsit az első két nap fájós szokott lenni, utána teljesen elviselhető. Abszolút ezért sem értem, hogy most mi történik. 😩
ma 06:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy hete késik itt mar nem kell várni napokat a teszttel.

Már a délutániból is látszana.

ma 07:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is. De holnap csinálok még egyet. Tegnapelőtt délután csináltam tesztet. Igazából inkább amiatt aggódom, hogy valami egészségügyi problémám van. A TSH-m mindig is magasabb volt (3800 kb.), ezt mondták is, ha babát szeretnénk tervezni majd 2000 körülre kellene levinni. Eddig ez sem okozott problémát. Stresszeltem az elmúlt időben, de nem igazán, legalábbis én is nem éreztem annyira annak, főleg hogy soha nem maradt ki a menstruációm. Októberben voltam éves rákszűrésen is, ott is minden rendben volt.
ma 07:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egyszer, hogy kimaradt egy hónap teljesen. Próbálkoztunk, ki voltam vizsgálva, minden tökéletes volt. Sosem tudtam meg, hogy miért maradt ki, de 2x26 nap múlva (nekem pontosan annyi a ciklusom), megjött, mintha mi sem történt volna. Nekem is amúgy 3,valamennyi volt a tsh-m, és egy év 9 hónapig nem jött össze gyógyszer nélkül, csak amikor 2 alá került, akkor viszont pikk pakk.
ma 09:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Wao. Kétségbe nem esek, de azért mégiscsak az lenne a normális, hogy megjön. 😔
ma 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!