Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menzesz helyett néha alhas...

Menzesz helyett néha alhas görcs, mellfájdalom. 6 napja késik, 1 db negatív teszt. Valaki szerint lehet ez terhesség?

Figyelt kérdés

30 napos ciklusokkal.

Utolsó mensi dec 9-től. Megszakításos. (Nem lenne probléma)

Tegnap negatív teszt. Mikor teszteljek újra?

Terhesség vagy más a probléma?😔

jan. 13. 23:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem jött meg. Szerintem ez már kimarad. Tesztet azóta már nem csináltam, mert feleslegesnek érzem. Alhasi görcsök is elmúltak, pedig le mertem volna esküdni, hogy megjön. Kereken 12. napja késik. 🤷🏻‍♀️
jan. 20. 00:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Uh sajnálom. De ne add fel én se adom fel még lehet bármi. Holnap megyek orvoshoz talán tud valamit mondani. Már megőrülők attól hogy a tesztek negatívak de nem jön meg.Te nem mész dokihoz?
jan. 20. 04:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Már nem kell. Megjött. 😃 Úgyhogy nagy kő esett le a szívemről, hogy nem ciszta vagy valami… Remélem most azért beáll így, mint eddig. Úgyis megyek majd vérvételre is, lehet a pajzsmirigyem alkotja ezt, mert amúgy is 3800 körül szokott lenni a TSH-m. 😌 Kitartást neked! Írd meg, hogy mi lett, akár privátban, akár itt. Én a helyedben várnék még, márcsak az én esetemből adódóan. 😘
jan. 20. 09:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Na legalább nem idegeskedsz tovább. Már szóltam a munkahelyemen előre na meg legalább valamit tudjak. Írnifogok mindenképp
jan. 20. 14:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Voltam orvosnál. 2 hét múlva kontroll friss terhességi tesztel. Nem látott semmi elváltozást de nem zárja ki a terhességet sem... Úgy hogy várok de legalább cisztám meg miómám nincs.
jan. 21. 12:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Írj majd😊 Ne stresszelj!
jan. 21. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!