Az este folyt nagyon valami alul.Mi lehetett az?
Figyelt kérdés
39. Terhességi hetem töltöm ma.Az este folyamán éreztem alul valami nagyon nedveset, oda nyúltam és inkább ilyen fehéres színű darabos nyúlós valami lepte el szinte az egészet ott alul ..Azóta nem jött , de akkor egy jó mennyiségű kijött .Az a nyákdugó lehetett? Ha igen szerintetek mennyi időm van hatra?
A jobb vállam kézfejem leszakad akkora fáj mintha valamivel meg lett volna eroltetve , és hihetetlenül fáradt vagyok…De bármennyit alszok,vagy próbálok aludni,nem megy az alvás sem úgy
ma 15:08
1/1 anonim válasza:
Akár lehetett a nyákdugó is, de ha az is, ettől függetlenül szülhetsz bármikor. Ma is és 2 hét múlva is. A második bekezdés normális harmadik trimeszteres tünet. Kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!