Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 6 hetesen meg semmi se...

Ha 6 hetesen meg semmi se latszik, akkor van meg remeny?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok es csak fekete folt latszik a mehemben, valoszinusithetoen a petezsak, de az is nagyon kicsi. Benne nem latni semmit. Jart mar igy vki? Mi lett a vege?
tegnap 15:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez attól is függ, hogy tudod-e pontosan mikor volt a peteérésed.
tegnap 16:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha tuti fix a 6 hét akkor nincs semmi sem, ha nem fix a 6 hetes terhesség tehát nincs fix idopontja az ovunak akkor bármi lehet.
tegnap 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy milyen hosszú ciklusban fogant.

Nekem 34 napos ciklusom van így az ovum az átlaghoz képest 6 nappal később van. Kb ennyivel is volt lemaradva a terhesség...sőt nálam alapból nagyon nehezen került elő a baba, mert 6.héten nagy méretű üres petezsák volt. 7.héten szikhólyag, 8.héten 7+5-nek megfelelő embrióm

A terhességi hetet az utolsó mensitől számolják, ha neked nem 28 napos, hanem hosszabb ciklusaid vannak akkor érdemes jelezni a dokinak is, hogy ne ijesszen meg.

Ilyenkor nem kell automatikusan megijedni, a következő uh a döntő, ha a két uh között megfelelően halad, akkor nincs gond. Sajnos sokan úgy mennek, hogy mensitől nézik...de érdemesebb 3 héttel mensi elmaradás után menni, így akár 28 akár 36 napos ciklus van, már lesz embrió.

Kitartás.

tegnap 16:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Van remény. Nekem is így volt. Utolsó mensi 1 napjától számított 6. héten mentem dokihoz, semmi nem látszott. 2 héttel később visszamentem màr szívhang is volt.

Mindkét terhességem így indult.

tegnap 16:55
 5/10 A kérdező kommentje:
42 naposak a ciklusaim
tegnap 16:59
 6/10 A kérdező kommentje:
December 16.ai heten fogant , azon a heten 3 nap is lehet hetfotol pentekig
tegnap 16:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viszont necces, mert aszerint tényleg 6 hetes lehetsz, egy normál méretű petezsák szikhólyaggal már kéne legyen. Azért drukkolok, ilyenkor még tényleg bármi lehet.

3#

tegnap 17:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Nov25en volt az utolso menzeszem, de 42 naposak a ciklusaim. Szoval valojaban 7.het csak a doki mondta h ha kesobbi fogantatas volt ami eleg valoszinu ilyen hosszu ciklusnal akkor 6.hetes ek szamit es egyebkent a hcg ertekek pont ennek is felelnek meg. De hiaba a jo hcg ertekek ha egyszer emberiog meg mindig nem latunk :(
tegnap 18:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi a hcg?
tegnap 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Hosszú ciklusnál ovutól számolod a heteket és hozzáadsz két hetet, ezért írtam, hogy kb 6 hetes lehetsz. Mensid hamarabb volt, azt nézték 7 hétnek.De mindegy is a matek, valahogy nem jön ki jól. Még ne add fel, még bármi lehet. A hcg-d egyébként duplázódott? Mert ugye egy érték nem érték.
tegnap 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!