Ha 6 hetesen meg semmi se latszik, akkor van meg remeny?
Nem mindegy milyen hosszú ciklusban fogant.
Nekem 34 napos ciklusom van így az ovum az átlaghoz képest 6 nappal később van. Kb ennyivel is volt lemaradva a terhesség...sőt nálam alapból nagyon nehezen került elő a baba, mert 6.héten nagy méretű üres petezsák volt. 7.héten szikhólyag, 8.héten 7+5-nek megfelelő embrióm
A terhességi hetet az utolsó mensitől számolják, ha neked nem 28 napos, hanem hosszabb ciklusaid vannak akkor érdemes jelezni a dokinak is, hogy ne ijesszen meg.
Ilyenkor nem kell automatikusan megijedni, a következő uh a döntő, ha a két uh között megfelelően halad, akkor nincs gond. Sajnos sokan úgy mennek, hogy mensitől nézik...de érdemesebb 3 héttel mensi elmaradás után menni, így akár 28 akár 36 napos ciklus van, már lesz embrió.
Kitartás.
Van remény. Nekem is így volt. Utolsó mensi 1 napjától számított 6. héten mentem dokihoz, semmi nem látszott. 2 héttel később visszamentem màr szívhang is volt.
Mindkét terhességem így indult.
Akkor viszont necces, mert aszerint tényleg 6 hetes lehetsz, egy normál méretű petezsák szikhólyaggal már kéne legyen. Azért drukkolok, ilyenkor még tényleg bármi lehet.
3#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!