Tudom hogy alkati kérdés,de normális,hogy 15 hetesen még semmi pocakom nem látszik?
Figyelt kérdés
Sokáig nagyon puffadtam,volt aki már 5 hónaposnak nézett de pár napja elmúlt a puffadás és azóta teljesen eltűnt a pocakom.170cm vagyok és hátrahajló méhem van,lehet emiatt is nem feltűnő még?aug. 21. 14:59
1/11 anonim válasza:
3,5 hónapos a kicsi. Egy kicsi pocakod csak van?!😁
Széles a csípőd?
2/11 anonim válasza:
Én is 170 centi vagyok, 58 kilósan lettem terhes, a 15. héten csak én láttam a hasam, senki más :D totál lapos volt, maximum annyi látszott, minta bereggeliztem volna.
4/11 anonim válasza:
Normális. Első terhességemnél a 20. hét után kezdett terhespocak sejleni. 165 cm magas vagyok és 71 kiló voltam a 21. heti mérésen.
Most a második babával már a 15. héten látszódott a hasam.
5/11 anonim válasza:
Igen tök normális. A 20. Héttől kezd látszani, akkor sem hirtelen.
6/11 anonim válasza:
A húgomról a 20.hétig senki, de senki nem mondta meg, hogy babát vár!
Rólam már 12 hetesen is, de én alapvetően egy nagyon könnyen puffadós szervezet vagyok, hát még koraterhesen.... 🤷♀️
7/11 anonim válasza:
Nem egyforma, kinél mikor látszik, van akinél nagyon korán, másnál félidőisen is alig.
8/11 anonim válasza:
A 24. hét után kezdett igazán látszani mindhárom várandósságom, pedig kétszer 3750 g- os, egyszer pedig 3920 g-os babát szültem.
9/11 anonim válasza:
Nekem kb felidosen kezdett latszodni, hogy mintha mar lenne ott valami, addig nem.
10/11 anonim válasza:
Minden test , minden baba , minden terhesség más .
Nyugi meg nagyon az elején vagy , hirtelen majd el kezd nőni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!